Haussa Key Account Manager / Avainasiakaspäällikkö

Haemme suurasiakasmyyntiin avainasiakaspäällikköä (KAM). Key Account Managerina vastaat sinulle nimetyistä suomalaisista sekä kansainvälisistä asiakkuuksista ja teet uusasiakashankintaa suunnitelmallisesti. Sinulta löytyy asiakkaan liiketoiminnan ymmärrystä, kykenet tunnistamaan asiakkaiden tarpeet ja tarjoamaan heille oikeita kokonaisratkaisuja. Arvostamme asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta B2B-myynnistä asiakasvastuullisessa tehtävässä sekä näyttöä asiakassuhteiden rakentamisesta ja myynnin kasvattamisesta. Ymmärrät liiketoiminnan tärkeimmät tunnusluvut ja olet tottunut työskentelemään tiiviissä yhteistyössä eri osastojen, kuten mm. tuotannon ja markkinoinnin kanssa kansainvälisessä organisaatiossa. Tehtävässä menestyminen edellyttää matkustusvalmiutta ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Lisäksi odotamme sinulta kaupallista koulutustaustaa (esim. tradenomi/KTM) ja katsomme suureksi eduksesi tukku- sekä vähittäiskaupanalan tuntemisen.

Luonteeltasi olet itsesi johtaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Hahmotat kokonaisuudet ja asiakassuhteiden rakentaminen sekä kehittäminen on sinulle luontevaa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja excel on sinulle tuttu työkalu. Tartut rohkeasti uusiin tehtäviin ja olet tuloshakuinen. Työskentelet itsenäisesti, mutta olet kuitenkin tiimipelaaja. Haluat rakentaa asiakkaiden kanssa luottamuksellista ja pitkäjänteistä yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, hyvät työsuhde-edut ja hienon mahdollisuuden teknisen kaupan yrityksessä, jossa pääset edustamaan alan tunnetuimpia brändejä. Meillä puhalletaan yhteen hiileen ja onnistumistasi tuetaan koko organisaation voimin.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Viitasaarella, mutta tehtävän hoitamisen kannalta pääkaupunkiseutu on tärkeä.

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 9.4.2021 mennessä sähköpostitse Pisla Oy myyntijohtaja Jarkko Kaartiselle, jarkko.kaartinen@pisla.fi.

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja arkisin klo 8-16 välisenä aikana, puh 040 660 9034.

 

 

Pisla on maahantuoja, jakelija, valmistaja ja laadukkaiden brändien koti. Rakentamisen ja sisustamisen lisäksi Pisla on entistä enemmän myös ruuanlaittoa ja muuta asumiseen liittyvää. Vuosien varrella tuotevalikoimamme on kasvanut, ja meidät tunnetaan useista laadukkaista asumiseen liittyvistä merkeistä. Palvelemme rautakauppoja ja tavarataloja paitsi Suomessa ja Itämeren ympärillä, myös muualla Euroopassa ja ympäri maailmaa. Pisla on osa ruotsalaista Salix Groupia: https://www.salixgroup.se/.

 

 

Jaa juttu:

Lisää uutisia

Pisla Oy:n hallitus on kutsunut Saku Kulmalan Pislan uudeksi toimitusjohtajaksi 1.5.2021 alkaen.

Key Account Managerina vastaat sinulle nimetyistä suomalaisista sekä kansainvälisistä asiakkuuksista ja teet uusasiakashankintaa suunnitelmallisesti.

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista henkilöä asiakaspalveluumme Viitasaarelle.

Etsimme motivoitunutta ammattilaista liittymään hankintaryhmäämme, joka vastaa tuotteiden operatiivisesta ostamisesta.

Kaikki uutiset
Lähetä muistilistana
Voit lähettää tuotelistan itsellesi tai ystävällesi, jolloin tuotteet on kätevämpi kerätä myymälässä. Sinä, tai kuka tahansa jolla on linkki voivat tarkastella ja hyödyntää koria.
Palaa Lähetä muistilistana
Lähetä keräilykori itsellesi tai ystävällesi.
Keräilykori lähetetty onnistuneesti!

0
Pisla-keräilykori