Pisla mukana Kevätmessuilla!

Kevätmessut 4.-7.4.2019 Helsingin messukeskuksessa

Kevään suurtapahtuma Kevätmessut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 4.-7.4.2019. Tapahtuma on täynnä tuotteita, tietoa ja inspiraatiota niin puutarhaan, sisustamiseen kuin remontointiinkin liittyen.

Onko intohimonasi kukkakeidas takapihallasi, vai harrastatko yrttien viljelyä parvekkeellasi tai löytyykö mökiltäsi kasvimaa? Messuilta löydät kaiken, mitä pihallesi kaipaat grilleistä koristelyhtyihin. Kaupan päälle saat tuoreimmat vinkit alan asiantuntijoilta.

Kevätpuutarha – Askel kohti kesää

Pisla on mukana messuilla yhdessä Opa&Muurikan kanssa yhteisellä Piha ja Puutarha osastolla, josta löydät inspiraatiota kesäpihalle sekä houkuttelevat tarjoukset niin kotiin kuin mökillekin – saunaa unohtamatta!

Osastomme löydät osoitteesta 6b88, tulethan moikkaamaan meitä!

kevätmessut

Ps. Pislan Facebook ja Instagram sivuilla käynnissä messulippuarvonta! Käy tykkäämässä sivuistamme ja kommentoimassa julkaisuun kenen kanssa lähtisit messuille, niin voit voittaa liput messuille sinulle ja kaverillesi! Jaossa yhteensä 2 lippupakettia. Osallistumisaika päättyy 25.3.2018 klo. 12.00 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Nähdään messuilla!

Tutustu:

www.messukeskus.com

www.opamuurikka.fi

Jaa juttu:

Lisää uutisia

Opa Muurikka Oy sulautuu kesäkuun alussa osaksi Pisla Oy:tä. Molemmat yritykset ovat Pisla Group -konsernin tytäryhtiöitä.

MEATER Langaton paistomittari takaa onnistuneen lopputuloksen grillauksessa ja savustuksessa.

Pisla mukana messuilla yhdessä Ovikun kanssa - tule kokeilemaan kuinka kotimainen Oviku Nero -älylukko toimii.

Pisla investoi uutta tilaa ja lisää automaatiota Viitasaaren tehtaalle, keskittäen samalla Pisla Group Oy:n lähetystoiminnot Suomessa.

Pislan uutuustuotteen kotimaisen Keitele kiertoilmatakan voit koota itse ilman ammattilaisen apua!

Kaikki uutiset
Lähetä muistilistana
Voit lähettää tuotelistan itsellesi tai ystävällesi, jolloin tuotteet on kätevämpi kerätä myymälässä. Sinä, tai kuka tahansa jolla on linkki voivat tarkastella ja hyödyntää koria.
Palaa Lähetä muistilistana
Lähetä keräilykori itsellesi tai ystävällesi.
Keräilykori lähetetty onnistuneesti!

0
Pisla-keräilykori