Pisla mukana Kevätmessuilla!

Kevätmessut 4.-7.4.2019 Helsingin messukeskuksessa

Kevään suurtapahtuma Kevätmessut järjestetään Helsingin messukeskuksessa 4.-7.4.2019. Tapahtuma on täynnä tuotteita, tietoa ja inspiraatiota niin puutarhaan, sisustamiseen kuin remontointiinkin liittyen.

Onko intohimonasi kukkakeidas takapihallasi, vai harrastatko yrttien viljelyä parvekkeellasi tai löytyykö mökiltäsi kasvimaa? Messuilta löydät kaiken, mitä pihallesi kaipaat grilleistä koristelyhtyihin. Kaupan päälle saat tuoreimmat vinkit alan asiantuntijoilta.

Kevätpuutarha – Askel kohti kesää

Pisla on mukana messuilla yhdessä Opa&Muurikan kanssa yhteisellä Piha ja Puutarha osastolla, josta löydät inspiraatiota kesäpihalle sekä houkuttelevat tarjoukset niin kotiin kuin mökillekin – saunaa unohtamatta!

Osastomme löydät osoitteesta 6b88, tulethan moikkaamaan meitä!

kevätmessut

Ps. Pislan Facebook ja Instagram sivuilla käynnissä messulippuarvonta! Käy tykkäämässä sivuistamme ja kommentoimassa julkaisuun kenen kanssa lähtisit messuille, niin voit voittaa liput messuille sinulle ja kaverillesi! Jaossa yhteensä 2 lippupakettia. Osallistumisaika päättyy 25.3.2018 klo. 12.00 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Nähdään messuilla!

Tutustu:

www.messukeskus.com

www.opamuurikka.fi

Jaa juttu:

Lisää uutisia

Palosuojelurahaston vuoden 2023 Innovaatiopalkinnon ja 25 000 euron palkintoraha myönnettiin innovaation keksineille suomalaispoliiseille.

Pohjois-Espanjalainen Lacunza ja Pisla Oy ovat aloittaneet yhteistyön ja markkinoille tuodaan alkuun 5 erilaista kamiinamallia.

Asunnon väliovi voi olla surmanloukku. Tulipalo synnyttää asuntoon paineen, joka tekee välioven avaamisen mahdottomaksi. Pisla Paloturvan avulla oven saa auki.

Haemme kokenutta ostotoiminnan ammattilaista vastaamaan yhtiömme ostotoiminnasta, osto-organisaation johtamisesta ja sen kehittämisestä.

Kaikki uutiset

LUE LISÄÄ!

 • Paloturvasetti välioviin, kromi

  teräs / kromi

  20 x 73 x 150 mm

  Sisältö: 1

 • Paloturvasetti välioviin, mattakromi

  teräs / mattakromi

  20 x 73 x 150 mm

  Sisältö: 1

 • Paloturvasetti välioviin, valkoinen

  teräs / valkoinen

  20 x 73 x 150 mm

  Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori