Uusi myymälä avattu Jyväskylään, Palokan kauppakeskukseen!

OPA&MUURIKKA pop-up myymälässä on näyttävästi esillä kaikkien brändiemme tuotteita. Valikoimaamme kuuluu laaja kattaus ruoanlaittovälineitä keittiöön sekä ulkoruoanlaittoon. Pisla-valikoima täydentää myymälää. Löydät mm. saunatuotteita, suihkutarvikkeita, keittiövetimiä, hyllynkannattimia sekä todella monipuolisen OUTLET-osaston.

 

 

Löydät OPA&MUURIKKA pop-up myymälästä kaiken tarvittavan kokkaukseen keittiössä – teräskattilat, erilaiset paistinpannut, keittiön pienvälineet, kahvipannut sekä muita erikoistuotteita. Laajan vapaa-ajan ulkokäyttöön kehitetyn Muurikka -brändin alta löydät laadukkaat tuotteet monipuoliseen ruoanlaittoon parvekkeella, kotipihalla, mökillä ja retkellä. Löydät meiltä myös valikoiman saunatarvikkeita koti- tai mökkisaunaan.

Pisla-valikoimasta löydät jokaiselle laatua arvostavalle, kodin viimeistelijälle tarvittavat tuotteet. Myymälässä on esillä mm. Arrow-suihkuseinä- ja allaskalusteuutuudet. Keittiön viimeistelyyn tuotevalikoima kattaa mm. vetimet ja hyllynkannattimet. Monipuolinen kaihdin- ja verhotankovalikoima on laadukas ja tyylejä löytyy modernista perinteiseen sisustukseen.

Myymälän takaosasta löytyy monipuolinen outlet-osasto, josta löydät vaihtuvia tarjous- ja poistoeriä. Myynnissä mm. kaihtimia, verhotankoja, kylpyhuonetuotteita. Tee löytöjä todella pikkurahalla, sillä alennukset ovat -30-80%!

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä kaikissa askarruttavissa kysymyksissä. Myymälä toimii myös verkkokauppojemme (opamuurikka.fi ja pisla.fi) noutopisteenä, josta noudat tilauksesi toimituskuluitta.

 

Jyväskylän pop-up myymälä

(Kauppakeskus Palokka)

Kauppakeskus Palokka
Saarijärventie 52
40270 Jyväskylä
Puhelin: 0207 229 859 (Huomioithan, että vastaamme puheluihin aukioloaikoina.)

Puheluiden soittajahinnat:
Lankapuhelimesta: 8,21 snt/ min + 6,9 snt/min (alv 24 %)
Matkapuhelimesta: 8,21 snt/min + 14,9 snt/min (alv 24 %)

 

 

Aukioloajat

ma-la 10-18

su 12-17

Poikkeuksia aukioloajoissa

15.4. klo 12-17
16.4. klo 10-18
17.4. klo 12-17
18.4. klo 12-17

 

 

Tervetuloa OPA&MUURIKKA pop-up myymälään!

 

 

Jaa juttu:

Lisää uutisia

Olemme mukana messukeskuksessa järjestettävillä Kevätmessuilla 7.-10.4. Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin osastollemme 6e10!

OPA&MUURIKKA pop-up myymälässä on näyttävästi esillä kaikkien brändiemme tuotteita sekä todella monipuolisen OUTLET-osaston.

Etsimme sinua, ostajaa, työskentelemään hankintatiimissämme.

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista henkilöä kesäksi asiakaspalveluumme ja Opa & Muurikka -myymäläämme Mikkeliin.

Haemme asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista henkilöä kesäksi asiakaspalveluumme Viitasaarelle tai Jyväskylään.

Kaikki uutiset
0
Pisla-keräilykori