Banoffee grillissä

6 annosta

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

  • 6 banaania
  • 2 dl kermaa vaahdotettuna
  • 1 rkl stevia sweet crystalia (tai 2 rkl sokeria)
  • 1 dl kinuskikastiketta
  • 12 kpl Digestive-keksejä murennettuna

Vaahdota kerma ja makeuta vaahto stevia sweet crystallilla tai tuplamäärällä tavallista sokeria.

Kuumenna öljytty Muurikka parilapannu ja nosta banaanit paistumaan sille. Paista banaanit molemmin puolin mustiksi, yhteensä n. 5 minuuttia niin, että ne pehmenevät.

Viillä veitsellä paistetun banaanin kuori pitkältä sivultaan ja taita viillon reunat auki. Aseta banaani lautaselle ja kruunaa annos isolla lusikallisella kermavaahtoa, lusikallisella kinuskikastiketta ja kahdella annoksen päälle käsin murennetulla keksillä.

Resepti: Eeva-Maria Lisko @keveammatkattilat

 

 

0
Pisla-keräilykori