Kevät kutsuu puutarhaan!

Kun ilmat lämpenee, valon määrä lisääntyy ja luonto herää, ulkoilma kutsuu yhä useammin nautiskelemaan auringosta ja kevään tuoksuista. Kesä on täällä ennen kuin huomaammekaan!

Keräsimme tälle sivulle ajankohtaisia tuotteita niin kotiin kuin mökillekin, jotta kesästäsi tulisi mahdollisimman mukava ja vaivaton! Kevät ja kesä on meille uutuuksien aikaa ja monet tuotteemme ovat vielä matkalla, joten maltathan vielä hetken.

Muistathan, vaihtuvien kampanjoidemme lisäksi toimitamme yli 200 € ostokset veloituksetta∗!

∗ Ilmainen toimitus ei koske markiiseja.

KEIDAS TERASSILLE!

Markiisi viimeistelee oleskelutilan ulkona

Markiisi on tehokas aurinkosuoja, jonka alla voi turvallisesti nauttia kesän lämmöstä. Se suojaa myös pihakalusteiden ja terassirakenteiden pintoja kuluttavalta UV-säteilyltä sekä elävöittää talosi ulkonäköä.

Markiisien kankaat ovat korkealaatuisia, läpivärjättyjä ja erittäin vahvasti suojattuja UV-säteilyä ja likaa vastaan. Kankaissa on runsas kuosivalikoima, joista löytyy vaihtoehtoja jokaiseen kohteeseen.

markiisikuosit

Suunnittele oma markiisisi tai valitse valmis malli!

terassi tukevaksi

Helpotusta rakennuspuuhiin

Terassijalan käyttäminen helpottaa huomattavasti terassien ja pihan pienrakennusten, kuten varastojen, vajojen ja kesähuoneiden perustusten tekemistä.

Terassijalan asennus voidaan tehdä suoraan betonilaatalle tai muulle tukevalle alustalle. Rakenteen korkeus on säädettävissä helposti terassijalan rungon kierteen avulla. Jalan rakenne on epätasaisissakin maastoissa vankka ja muuntautuva.

Markiisin kaveriksi uusi terassi!

UUSI KOTIMAINEN TUOTE!

Piha ja puutarha siistiksi

Teräksinen säänkestävä rajausreuna viimeistelee pihat ja puutarhat vähällä vaivalla. Rajausreunoilla voidaan erottaa pihan eri materiaalit toisistaan, kuten istutusalueet nurmikosta, kiveykset sorasta jne.

Viileinä kevätpäivinä on mukava lämmitellä elävän tulen ääressä ja nauttia kevään tuoksuista vielä illan hämärtyessä. Ulkotulisija on turvallinen ja tyylikäs valinta.

Puutarha kukoistamaan

kiuas kuumaksi

Opa Lumo tuo tunnelmaa saunaan

Suomalaiset saunoo ja ui läpi vuoden, mutta etenkin kesä on löylynheittäjän kulta-aikaa. Kun välineet on kunnossa, on saunominen entistäkin nautinnollisempaa. Helli itseäsi saunakosmetiikallamme ja raikasta saunan ilme uusilla tekstiileillä.

Kun ilmat kunnolla lämpenee ja aurinko porottaa saa ulkosuihkun veden lämmitettyä vaivattomasti aurinkoenergialla. Ulkosuihkun avulla peseydyt helposti ennen paljuun pulahdusta ja vilvottelet helteisenä päivänä.

Opa Lumo saunatuotteissa on valinnanvaraa!

UUSI KOTIMAINEN TUOTE!

Turvallisuutta asumiseen

Uudet, kotimaiset aukaistavat tikkaat soveltuvat hätäpoistumistienä käytettävän ikkunan tai parvekkeen alle asennettavaksi. Kotelomaisen rakenteen ansiosta tikas on julkisivussa lähes huomaamaton.

Eripituisista moduuleista voi koota sopivan tikkaan joka kohteeseen. Tikkaita on kolme eri väriä, joista voit valita itsellesi sopivimman. Tikas voidaan aukaista vain ylhäältä, joten asiattomat kiipeilijät ja lapset eivät pääse tikkaille alhaaltapäin. Tikkaiden askelmien urakuvio estää liukastumista ja antaa tukevan otteen.

Pelastusväylät kuntoon

ilman ininää

Pidä kutsumattomat vieraat loitolla

Hyttysverkko on edullinen ja tehokas tapa pitää hyönteiset kuten itikat ja kärpäset ulkona kun itse haluat olla rauhassa sisällä. Helposti koottava ja asennettava hyttysverkko turvaa rauhalliset yöunet koko kesän läpi.

 

Tee itse sopiva koko

mökkeilykausi alkaa

Kiuas ja kamiina kuumaksi

Uutuustuotteemme, kotimainen kiukaan alusta on korotettu alusta, jolle kiuas voidaan asentaa. Alusta suojaa kiukaan alla olevaa lattiaa. Säätöjalkojen avulla kiuas voidaan asentaa kaltevilla lattiatasoilla. Alustaa voidaan käyttää myös muiden tulisijojen kuten kamiinoiden alla.

Kamiinan avulla lämmität nopeasti ja tehokkaasti viileän kesämökin ja mökkeilykausi voi alkaa, vaikka öisin olisikin vielä pikku pakkanen. Muista huoltaa tulisijasi ja tarkistaa takkavälineidesi kunto.

Uutuus! Kotimainen kiukaan alusta sopii myös kamiinan alle.

uutuustuotteita!

Puunkanto- ja halkotelineet käytön mukaan

Kesällä kuluu polttopuuta niin saunan, vesipadan kuin takan tai puuhellan lämmitykseen. Halkojen säilytys ulko- ja sisätiloissa ja niiden siirtely paikasta toiseen kannattaa suunnitella helpoksi ja käytännölliseksi.

Takkavälineiden kunto kannattaa tarkistaa toisinaan. Ehjillä ja siisteillä välineillä tulisijan hoitokin on helpompaa.

Polttopuiden säilytystuotteita sisälle ja ulos!

tavarat tallessa

Varastot kesäkuntoon

Kesällä käytetään monenlaisia välineitä harrastuksissa ja muissa ajanvietteissä. Kypärät, makuupussit, pelastusliivit, onkivavat, juoksukengät ja monet muut tavarat tarvitsevat arvoisensa säilytyspaikan.

Vapateline, golfvarusteteline, pyöräteline, sekä lukuisat erilaiset koukustot pitävät varastot siisteinä ja välineet kunnossa ja tallessa.

Paikka kaikelle, kaikki paikalleen!

säilytä ja suojaa

Pyörätelineitä sisälle ja ulos!

Polkupyörän säilytys aiheuttaa joskus päänvaivaa, varsinkin jos turvalliset säilytystilat on rajalliset. Joskus polkupyörä pitää tuoda jopa kotiin sisälle säilöön.

Pyörän voi sijoittaa roikkumaan kattoon, seinälle tai lattialle telineeseen, mikä on sinulle sopivin vaihtoehto?

Muista myös lukita pyörä sopivalla lukolla, jottei se häviä tuntemattomien mukaan.

Katso kaikki pyöräilytuotteemme!

helpotusta arkeen

Duster auttaa siivouspäivänä

Duster on kotimainen, moderni tuuletus-, tomutus- ja kuivausteline, jota voit hyödyntää monipuolisesti muihinkin käyttötarkoituksiin.

Duster mahtuu nykyaikaiselle parvekkeelle tai terassille. Sen kiinnitystavassa ja -paikassa on ajateltu esteettisyyttä mutta myös käytönnöllisyyttä. Seinään kiinitetyn telineen voi kääntää pois ruohonleikkurin tieltä, eikä kesäsade kastele terassille tai katokseen kiinnitetyllä telineellä kuivuvia pyykkejä.

Ergonominen designtuote

Lähetä muistilistana
Voit lähettää tuotelistan itsellesi tai ystävällesi, jolloin tuotteet on kätevämpi kerätä myymälässä. Sinä, tai kuka tahansa jolla on linkki voivat tarkastella ja hyödyntää koria.
Palaa Lähetä muistilistana
Lähetä keräilykori itsellesi tai ystävällesi.
Keräilykori lähetetty onnistuneesti!

0
Pisla-keräilykori