Uusi Oviku Nero ei toimi?

Oviku Nero -älylukkojen Varta -akkukomponenteissa on havaittu puutteita. Osa pakkauksissa mukana tulleista paristoista on tyhjentynyt itsestään. Suosittelemme vaihtamaan uusiin Litium-paristoihin, jolloin toiminta normalisoituu vaihdon yhteydessä automaattisesti. Oviku Nero -älylukossa ei ole muuta teknistä vikaa.

Yhdistymisongelmia?

Pyydämme resetoimaan lukon, poistamaan applikaation puhelimesta ja asentamaan se uudelleen.

Ongelmia Oviku Neron asennuksessa?

Pyydämme tarkistamaan seuraavan: irroittakaa lukko ja resetoikaa se, tämän jälkeen tarkistakaa, että vääntörauta on asetettu lukkorungon sisällä olevaan tiimalasin muotoiseen koloon oikein, ”pystysuuntaisesti”. Huomatkaa, että tiimalasi lukkorungon sisällä on vinossa. Tarkistakaa myös, että vääntörauta on oikean mittainen ja tarvittaessa väännetty oikein, jotta se osuu Nerossa oikeaan kohtaan. Tämän jälkeen kiristäkää lukko varovasti paikoilleen. Tarvittaessa käyttäkää kaksipuoleista teippiä. Neroa ei saa kiristää liikaa, se saattaa mennä jumiin ja keltainen valo syttyy. Suosittelemme myös vaihtamaan paristot uusiin Litium-paristoihin.

Jokaisen lähestymiskerran jälkeen pyydämme sulkemaan sovelluksen kokonaan ja varmistamaan, että se ei jää taustalle auki. Jos yhdistymisessä kestää enemmän kuin 5 sekuntia, sulkekaa sovellus ja avatkaa uudelleen.

Sovelluksen käytön kanssa ongelmia?

Jokaisen lähestymiskerran jälkeen pyydämme sulkemaan sovelluksen kokonaan ja varmistamaan, että se ei jää taustalle auki. Jos yhdistymisessä kestää enemmän kuin 5 sekuntia, sulkekaa sovellus ja avatkaa uudelleen.

Nero ei toimi?

Aina ensisijaisesti suosittelemme vaihtamaan uusiin Litium-paristoihin, jolloin toiminta paranee akkuparistojen vaihdon yhteydessä automaattisesti. Oviku Nero älylukossa ei ole muuta teknistä vikaa.

 

 

Ongelmatilanteessa voitte olla yhteydessä info@oviku.com

 

 

 

Lähetä muistilistana
Voit lähettää tuotelistan itsellesi tai ystävällesi, jolloin tuotteet on kätevämpi kerätä myymälässä. Sinä, tai kuka tahansa jolla on linkki voivat tarkastella ja hyödyntää koria.
Palaa Lähetä muistilistana
Lähetä keräilykori itsellesi tai ystävällesi.
Keräilykori lähetetty onnistuneesti!

0
Pisla-keräilykori