Kaihtimet

Vekkikaihtimet

Vekkikaihtimien vakioleveydet ovat 70, 100, 120, 140, 160 ja 180 cm korkeuden ollessa aina 170 cm. Kaihdinpakkaus sisältää kannakkeet, ruuvit ja asennusohjeet.

Plisé-kaihdin on 100 % polyesteristä valmistettu kaihdin, joka muistuttaa paperivekkikaihdinta, mutta omaa materiaalinsa puolesta aivan toisenlaiset ominaisuudet. Kaihtimet ovat kaksitoimiset. Niitä voi laskea ja nostaa perinteisen kaihtimen tapaan tai laskea kaihdinta yläosastaan alaosan jäädessä paikoilleen vaikkapa näkösuojaksi, jolloin aukko tulee ylös. Kaihtimessa on ”murrettu” elävän näköinen pinta ja rutistuttuaankin kaihdin oikenee alkuperäiseen muotoonsa. Kangas on pesunkestävä. Crushed pearl –kankaassa on helmiäismäinen taustapuoli ja tätä kuosia on saatavana vaaleanvihreänä ja tummanharmaana. Crushed-kankaan molemmat puolet ovat samanlaisia ja sen värit ovat valkoinen ja ruskea.

Kaihtimien valmistaja Vertex on Keski-Euroopassa jo tunnettu erittäin laadukkaista kaihtimistaan.

LisätietojaJälleenmyyjiämme

Ladattavat tiedostot

Esitteet sekä asennus- ja käyttöohjeet .

Tietoa plisé-kaihtimista

Videot

Tuote-esittelyt ja ohjeet.

Lähetä muistilistana
Voit lähettää tuotelistan itsellesi tai ystävällesi, jolloin tuotteet on kätevämpi kerätä myymälässä. Sinä, tai kuka tahansa jolla on linkki voivat tarkastella ja hyödyntää koria.
Palaa Lähetä muistilistana
Lähetä keräilykori itsellesi tai ystävällesi.
Keräilykori lähetetty onnistuneesti!

0
Pisla-keräilykori