Uunipadat ja -vuoat sopivat uuniruokien valmistukseen. Valikoimamme sisältä vuokia sekä patoja eri materiaaleista. Keittiön klassikko, valurautapata on vertaansa vailla ruskistus- ja haudutusominaisuuksiltaan. Pitkäikäinen valurautapa on kestävä valinta – oikein hoidettuna saat siitä elinikäisen ystävän keittiöösi. Marin teräksinen uunivuoka irrotettavalla ritilällä on kätevä, kun halutaan valmistaa ruokia, joiden ei haluta hautuvan omassa paistiliemessä, kuten esimerkiksi paahtopaisti. Ilman ritilää se toimii tavallisena uunivuokana. Pinnoitetulla uunipadalla voi ruskistaa vähemmällä rasvalla ja pata on helppo puhdistaa tarttumattoman sisäpinnan ansiosta.
valurauta / emaloitu
4,0 L
Sisältö: 1
valurauta / emaloitu
4,0 L
Sisältö: 1
valurauta / emaloitu
2,5 L
Sisältö: 1
valurauta / emaloitu
2,5 L
Sisältö: 1
valurauta / emaloitu
3,8 L
Sisältö: 1
valurauta / emaloitu
3,8 L
Sisältö: 1
ruostumaton teräs
2,7 L
Sisältö: 1
ruostumaton teräs
5,5 L
Sisältö: 1