valurauta
∅ 240 mm
Sisältö1
Tuotekoodi52420010
EAN6412450224006
Paino1.196 kg
Toimitettavissa
Kevytvalurautaisessa paistinpannussa yhdistyvät tavallisen pinnoitetun pannun keveys sekä perinteisen valurautapannun loistavat paisto-ominaisuudet ja pitkä ikä. Tämä pannu vain paranee käytön myötä.
Hyvin rasvapoltettuna ja hoidettuna pannun pintaan syntyy luonnollinen nonstick-pinta, joilloin hoidon tarve vähenee ja tarttumattomuus paranee. Uuden valmistusprosessin ansiosta valuraudasta saadaan tehtyä kevyempää kuin perinteisillä menetelmillä valmistettuna. Valurauta soveltuu uunikäyttöön sekä kaikille liesityypeille, myös induktiolle. Vahva valurautapinta kuumenee nopeasti, se kestää kovaa ja pitkäaikaista kuumennusta sekä metallisten välineiden käyttöä.
Materiaali: valurauta
Suuaukon halkaisija: 24 cm
Pohjan halkaisija: 15 cm
Rahtipaino: 1.196 kg
Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin.
Pannu täytyy rasvapolttaa ennen käyttöönottoa. Rasvapolttoa varten suosittelemme ostettavaksi Muurikka Silavaa.
Puhdistaminen:
Puhdista pannu pesemällä se kuumalla vedellä tai kiehauttamalla vettä pannussa, älä käytä pesuaineita. Pesuaineet irrottavat pannun pinnasta suojaavan rasvakerroksen, joka on tärkeä ruostumattomuuden sekä paisto-ominaisuuksien kannalta. Puhdistaminen tapahtuu aina käsin, ei koskaan astianpesukoneessa. Jämähtänyttä likaa voit puhdistaa hankaamalla pannun pintaa karkealla sienellä tai harjalla. Pyyhi pannu huolellisesti kuivaksi esim. talouspaperilla ja rasvaa kevyesti ruokaöljyllä säilytystä varten.
Rasvapoltto liedellä:
Puhdista pannu pesemällä se kuumalla vedellä tai kiehauttamalla vettä pannussa. Hiero kuuman astian sisäpintaan silavaa tai ruokaöljyä muutama ohut kerros. Odota, että rasva imeytyy pannun pintaan kerrosten levityksen välissä. Rasva savuaa kevyesti imeytyessään astian pintaan. Pyyhi astia lopuksi ylimääräisestä rasvasta.
Rasvapoltto uunissa:
Puhdista pannu pesemällä se kuumalla vedellä tai kiehauttamalla vettä pannussa. Esilämmitä astiaa hetken aikaa uunissa, jonka jälkeen lisää silava tai ruokaöljy ohuena kerroksena pannun pintaan. Jos käytät rasvapolttoon silavaa, kuumenna astiaa 250 asteisessa uunissa puoli tuntia. Jos käytät rasvapolttoon ruokaöljyä kuumenna astiaa 150 asteisessa uunissa 1-2 tuntia. Pyyhi astia lopuksi ylimääräisestä rasvasta.
Suosittelemme ostettavaksi Muurikka Silavaa paistinpannun kanssa.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.