Arki Veitsenteroitin

190 x 50 x 60 mm

Sisältö1

Tuotekoodi52620210

EAN6412450617013

Paino0.158 kg

14,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Luistamaton pohja pitää teroittimen paikoillaan, kädensijasta saa hyvän otteen. Kaksi eri teroituskarkeutta, hieno ja karkea. Sopii suorateräisille keittiöveitsille.

Helppokäyttöisellä ja turvallisella teroittimella teroittaa kaikki keittiön veitset, niin suuret kuin pienet. Ei sovellu sahalaitaisille veitsille. Luistamaton pohja takaa tukevan otteen teroittaessa. Veitsenteroitin on kaksisuuntainen, minkä ansiosta teroitus onnistuu riippumatta siitä mihin suuntaan veistä vedetään. Teroittimessa on kaksi hiomiskarkeutta, karkea ja hieno.

Varoitus:

  • Veitsenteroittimella ei saa teroittaa sahalaitaisia teriä eikä saksia.
  • Jotta veitsi ei vahingoittuisi, teroita veitsi kevyesti äläkä teroita edestakaisin.
  • Keraamisten varsien väri saattaa haalistua. Tämä on normaalia.
  • Veitsenteroitinta ei saa laittaa astianpesukoneeseen eikä upottaa veteen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arki Veitsenteroitin”

Käyttöohjeet:

1.       Aseta veitsenteroitin tukevalle alustalle. Terän tylsyydestä riippuen suorita joko Vaihe 1 ja 2 tai vain Vaihe 2.

Vaihe 1: KARKEA

Suorita tämä vaihe vain, jos veitsi on hyvin tylsä. Paina veitsi kevyesti loveen ja vedä terä tyvestä kärkeen. Toista tämä kolme kertaa. Teroita kaksi kertaa vuodessa tai tarpeen mukaan.

Vaihe 2: HIENO

Suorita aina tämä vaihe viimeiseksi poistaaksesi kaikki epätasaisuudet, jotka johtuvat teroitus- ja hiomisprosessista. Vedä terä varsien läpi muutaman kerran painamatta sitä. Voit myös käyttää vain tätä vaihetta esimerkiksi kerran viikossa, jotta terä pysyisi aina terävänä.

2.       Veitsenteroittimen käytön jälkeen pyyhi veitsen terä huolellisesti kostealla liinalla tai huuhdo juoksevalla vedellä ja kuivaa huolellisesti.

0
Pisla-keräilykori