Markiisi

alumiini / valkoinen runko / Tempotest akryylikangas 107

295 x 200 cm

leveys x ulkonema

Sisältö1

Tuotekoodi66000340

EAN6414675150115

Paino40 kg

669,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Pisla markiisit ovat laadukkaita ja perusteellisesti testattuja ja toimivia tuotteita. Markiisit ovat helppo asentaa ja niiden mukana tulee kotimaankieliset asennusohjeet. Markiisi elävöittää talosi ulkonäköä, suojaa auringolta sekä ihmisiä että pihakalusteita ja muita pintoja.

 

Markiisien runko on luja ja laadukas ja koska materiaalisena käytetään alumiinia, runko on myös kevyt.

Markiisikangas on korkealaatuinen kyllästetty ja UV-suojattu Tempotest akryylikangas, kuosin väri 107. Suora lippa 0. Markiisi sisältää laadukkaan mekanismin ja yhdistelmäkannakkeet seinä- tai kattokiinnitykseen. Kankaalla 5 vuoden ja mekanismilla 2 vuoden takuu!

Perusmarkiisi avataan ja suljetaan kammella. Markiisi voidaan hankkia myös moottorilla tai moottori voidaan asentaa jälkikäteen. Moottoria ohjataan joko kytkimellä tai kaukosäätimellä.

Huomaa, että kuvassa kuosi ja kankaan väri voi muuttua. Varmistaaksesi oikean värin, käänny asiakaspalvelumme tai jälleenmyyjämme puoleen.

 

TOIMITUS: Markiisit toimitetaan aina kotiinkuljetuksella. Jos ostat samalla tilauksella muita tuotteita, tulee sinun valita toimitustavaksi Posti kotipaketti, vaikka vaihtoehdoksi tarjotaan myös noutoa eri toimipisteistämme. Ilmainen toimitus yli 200 € ostokselle ei koske markiiseja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Markiisi”

RUNKO JA MEKANISMI: Markiiseissa on luja ja laadukas runko. Koska nivelvarret ovat alumiinia, runko on myös kevyt. Runkopalkki ja kannakkeet ovat terästä. Perusmarkiisi avataan ja suljetaan kammella (1,8 m). Avausmekanismin kampi on edestä katsottuna markiisin oikealla puolella, mutta on vaihdettavissa vasemmalle. Markiisi voidaan kuitenkin hankkia moottorilla tai moottori voidaan jälkiasentaa siihen. Moottoria ohjataan joko kytkimellä tai kaukosäätimellä.

KANGAS: Markiisien kankaat ovat korkealaatuisia, läpivärjättyjä ja erittäin vahvasti suojattuja UV-säteilyä ja likaa vastaan. Kankaat hylkivät vettä, mutta markiisi on kuitenkin tarkoitettu aurinkosuojaksi, joten sulje se sateella. Markiisi tulee sulkea myös tuulisella säällä. Yleisimmät vahingot markiiseille aiheutuvat sen ollessa auki kovalla tuulella.

Markiisin leveys tarkoittaa markiisin kokonaisleveyttä päätymekanismeineen. Markiisin kankaan leveys on 11 cm kapeampi kuin koko markiisin leveys. Markiisin ulottuma tarkoittaa sen etureunuksen eli liepeen etäisyyttä seinästä kankaan pinnan suunnassa.

ASENNUS: Markiisit on helppo asentaa ja niiden mukana tulee kotimaankieliset asennusohjeet. Perus- ja puolikoteloitujen markiisien mukana tulee aina kannakkeet, jotka sopivat sekä seinä- että kattokiinnitykseen. Täyskoteloidun markiisin mukana tulee vain valitut kannakkeet, joten mainitse tilatessa kumpi asennustapa on kyseessä. Asennusohjeet löydät myös www.pisla.fi/ohjeet.

TAKUU: Markiisin mekanismilla on kahden vuoden takuu, kankailla takuuaika on viisi vuotta.

TOIMITUS: Markiisit toimitetaan aina kotiinkuljetuksella. Jos ostat samalla tilauksella muita tuotteita, tulee sinun valita toimitustavaksi Posti kotipaketti, vaikka vaihtoehdoksi tarjotaan myös noutoa eri toimipisteistämme. Ilmainen toimitus yli 200 € ostokselle ei koske markiiseja.

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

CE-Declaration Asennusohje

Videot

Tuote-esittelyt ja ohjeet.

Saatat myös pitää...

Lähetä muistilistana
Voit lähettää tuotelistan itsellesi tai ystävällesi, jolloin tuotteet on kätevämpi kerätä myymälässä. Sinä, tai kuka tahansa jolla on linkki voivat tarkastella ja hyödyntää koria.
Palaa Lähetä muistilistana
Lähetä keräilykori itsellesi tai ystävällesi.
Keräilykori lähetetty onnistuneesti!

0
Pisla-keräilykori