Ale!

Markiisi Evita 500x300cm

akryyli / alumiini / musta TEMPOTEST 24 / valkoinen runko

500 x 300 cm

leveys x ulottuvuus

Sisältö1

Tuotekoodi66091029

EAN6414676020820

Paino60 kg

1890,00 

Toimitettavissa

Kuvaus

Täyskoteloidussa Evita-markiisissa on moderni ja minimalistinen muotoilu. Se on täydellinen suoja terassille. Suljettaessa etuosa peittää kankaan, nivelvarret ja mekanismin komponentit kasetin sisään suojaten niitä sääolosuhteilta kuten sateelta ja lumelta, mikä pidentää markiisin kestoa. Kasetin sisällä on PVC-profiili, joka suojaa kangasta hiertymiltä avattaessa ja suljettaessa.

Markiisi täyskoteloitu V6300 musta, runko valkoinen

  • Leveys: 500
  • Syvyys: 300
  • Moottori kaukosäädöllä ( kauko-ohjain 1-kanavainen ) oikealle puolelle asennettuna
  • Etulipare: Suora 0
  • Kangas: Tempotest 24 musta
  • Runko: Alumiini
  • Säätövara: 5-70 asteen kaltevuus

Markiisikangas on korkealaatuinen kyllästetty ja UV-suojattu Tempotest akryylikangas, kuosin väri 24 (musta). Etulipare suora, 0, korkeus 25 cm. Markiisi sisältää laadukkaan mekanismin ja yhdistelmäkannakkeet seinä- tai kattokiinnitykseen sekä moottorin kaukosäädöllä ( kauko-ohjain 1-kanavainen ) oikealle puolelle asennettuna. Kankaalla 5 vuoden ja mekanismilla 2 vuoden takuu! Huomaa, että kuvassa kuosi ja kankaan väri voi muuttua. Varmistaaksesi oikean värin, käänny asiakaspalvelumme tai jälleenmyyjämme puoleen.

TOIMITUS: Markiisit toimitetaan aina kotiinkuljetuksella. Jos ostat samalla tilauksella muita tuotteita, tulee sinun valita toimitustavaksi Posti Rahti, vaikka vaihtoehdoksi tarjotaan myös noutoa. Ilmainen toimitus yli 200 € ostokselle ei koske markiiseja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Markiisi Evita 500x300cm”

Pisla markiisit ovat laadukkaita ja perusteellisesti testattuja ja toimivia tuotteita. Markiisit ovat helppo asentaa ja niiden mukana tulee kotimaankieliset asennusohjeet. Markiisi elävöittää talosi ulkonäköä, suojaa auringolta sekä ihmisiä että pihakalusteita ja muita pintoja.

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

CE-Declaration Asennusohje
0
Pisla-keräilykori