Markiisilaskuri

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Pisla markiisi on tehokas aurinkosuoja, jonka alla voi turvallisesti nauttia kesän lämmöstä. Se suojaa myös pihakalusteiden ja terassirakenteiden pintoja kuluttavalta UV-säteilyltä sekä elävöittää talosi ulkonäköä. Pisla markiisi on erittäin helppokäyttöinen. Markiiseillamme on CE-hyväksyntä.

Huom! Mittatilauksena tehdyillä markiiseilla on noin 4 viikon toimitusaika!

 • Runko ja mekanismi

  Markiiseissa on luja ja laadukas runko. Koska nivelvarret ovat alumiinia, runko on myös kevyt. Runkopalkki ja kannakkeet ovat terästä.

  Perusmarkiisi avataan ja suljetaan kammella (1,8 m). Avausmekanismin kampi on edestä katsottuna markiisin oikealla puolella, mutta on vaihdettavissa vasemmalle.

  Markiisi voidaan kuitenkin hankkia moottorilla tai moottori voidaan jälkiasentaa siihen. Moottoria ohjataan joko kytkimellä tai kaukosäätimellä.

 • Kankaat

  Markiisien kankaat ovat korkealaatuisia, läpivärjättyjä ja erittäin vahvasti suojattuja UV-säteilyä ja likaa vastaan.

  Kankaat hylkivät vettä, mutta markiisi on kuitenkin tarkoitettu aurinkosuojaksi, joten sulje se sateella. Markiisi tulee sulkea myös tuulisella säällä. Yleisimmät vahingot markiiseille aiheutuvat sen ollessa auki kovalla tuulella.

  Markiisin leveys tarkoittaa markiisin kokonaisleveyttä päätymekanismeineen. Markiisin kankaan leveys on 11 cm kapeampi kuin koko markiisin leveys.

  Markiisin ulottuma tarkoittaa sen etureunuksen eli liepeen etäisyyttä seinästä kankaan pinnan suunnassa.

  Huom! Tietokoneen näyttö saattaa vääristää värejä, joten värimallit ovat suuntaa antavia. Varmistathan ennen tilausta oikea väri kangasmalleilla. Kangasmallit ovat tilattavissa puhelimitse tai sähköpostilla asiakaspalvelu@pisla.fi.

 • Asennus

  Markiisit on helppo asentaa ja niiden mukana tulee kotimaankieliset asennusohjeet. Perus- ja puolikoteloitujen markiisien mukana tulee aina kannakkeet, jotka sopivat sekä seinä- että kattokiinnitykseen. Täyskoteloidun markiisin mukana tulee vain valitut kannakkeet, joten mainitse tilatessa kumpi asennustapa on kyseessä.

  Asennusohjeet löydät myös www.pisla.fi/ohjeet.

  HUOM! Kaikki markiisin asennus- ja säätötoimet täytyy aina tehdä markiisi suljettuna ja nivelvarret kiinni-asentoon lukittuna (esim. remmillä tai lujalla nippusiteellä).

 • Takuu

  Markiisin mekanismilla on kahden vuoden takuu, kankailla takuuaika on viisi vuotta.

Lähetä muistilistana
Voit lähettää tuotelistan itsellesi tai ystävällesi, jolloin tuotteet on kätevämpi kerätä myymälässä. Sinä, tai kuka tahansa jolla on linkki voivat tarkastella ja hyödyntää koria.
Palaa Lähetä muistilistana
Lähetä keräilykori itsellesi tai ystävällesi.
Keräilykori lähetetty onnistuneesti!

0
Pisla-keräilykori