Mittatilauskaihtimet

Kuvaus

Kaihdinlaskurilla voit suunnitella juuri sinulle sopivan kaihtimen koon ja laskea hinnan ja voit tehdä samalla ostoksen. Mittatilauskaihtimien toimitusaika on 4-5 viikkoa tilauksesta.

 

Pisla kaihdinvalikoima sisältää useita laadukkaita kaihtimia kodin ja julkisten tilojen eri käyttötarkoituksiin. Kaihtimissa on laaja kuosivalikoima aina hillityistä sävyistä voimakkaampiin ja elävämpiin väreihin.

Kaikkien Pisla kaihtimien kankaat ovat erittäin laadukkaita ja niiden värit säilyvät pitkään. Pimentävissä kuoseissa tausta on valkoinen (pois lukien keskiharmaa sävy). Valkoinen väri heijastaa tutkitusti auringonvalon parhaiten takaisin.

Mittatilaustyönä kaihtimet voidaan valmistaa leveyksiin 40 – 300 cm (Day & Night kaihtimet 40 – 240 cm) ja korkeuksia on valittavissa kaksi vaihtoehtoa, 170 cm ja 250 cm.

 

Kaihdintyypit

Ei pimentävät kaihtimet sopivat kodin oleskelutiloihin ja antavat näkösuojan, mutta eivät pimennä huonetta.

Pimentävät kaihtimet sopivat makuuhuoneisiin blokaten tehokkaasti valoa ja antaen näin rauhalliset yöunet.

Screen kaihtimet läpäisevät valoa ja sopivat sinne, mihin haluat vain kevyen näkösuojan, mutta et halua pimentää huonetta.

Day & Night -kaihtimet läpäisevät valoa ja valon määrää voidaan säätää. Kaihtimet yhdistävät sisustusverhojen, sälekaihtimien ja perinteisten rullaverhojen ominaisuudet yhteen ratkaisuun ja et tarvitse välttämättä muita verhoja.⁠

Pisla kaihtimet on erittäin helppo asentaa ja kaihdinpakkauksen mukana on kaikki tarvikkeet niin seinä- kuin kattoasennukseenkin. Pakkaus sisältää kannakkeet, ruuvit ja asennusohjeet. Voit käyttää samoja kannakkeita seinään, kattoon tai syvennykseen. Sivusäätömekanismi on asennettavissa kummalle puolelle tahansa ja se on miellyttävä ja helppo käyttää. Kaihtimissa on lapsiturvalaite, joka estää narun tai ketjun kiertymisen lapsen kaulaan. Lue lisää rullakaihtimen asennuksesta blogistamme.

Kaihtimet valmistetaan laadukkaaseen Presto-sivusäätömekanismiin. Yli 200 cm leveät ja yli 170 cm korkeat kaihtimet tehdään isompaan Largo-mekanismiin. Kaikissa rullakaihtimissa ja Screen-kaihtimissa on kujaan ommeltu alalista. Day & Night -kaihtimissa on pisaranmallinen metallinen alalista. Screen ja Day & Night -kaihtimissa on lisäksi asennusta helpottava asennuskisko.

Rullakaihtimen käytössä on huomioitava, että kaihdinta ei saa vetää ilmoitettua korkeutta alemmas – se voi aiheuttaa kankaan irtoamisen putkesta. Kangasta on jäätävä vähintään yksi täysi kierros putken ympärille, kun verhon on laskettu alas. Kankaan irrotessa väärän käytön seurauksena valmistaja ei vastaa vahingosta.

 

HUOM! Rullakaihtimien mitat ovat kankaan leveyksiä, kokonaisleveys on + 5 cm.

 

KUOSIN VALINTA: TIETOKONEEN NÄYTTÖ SAATTAA VÄÄRISTÄÄ VÄREJÄ, JOTEN VÄRIMALLIT OVAT SUUNTAA ANTAVIA. VARMISTATHAN OIKEAN VÄRIN KANGASMALLEILLA ENNEN KAIHTIMEN TILAUSTA. KANGASMALLIT OVAT TILATTAVISSA PUHELIMITSE010 8432 111 TAI SÄHKÖPOSTILLA ASIAKASPALVELU@PISLA.FI.

 

 • Ei pimentävät kaihtimet

  Pisla rullakaihtimet tunnetaan laadusta ja laajasta valikoimasta. Monipuolinen kuosivalikoima kattaa erilaiset tyylisuunnat – aina hillityistä sävyistä voimakkaampiin ja elävämpiin. Kankaiden materiaali 100 % polyesteria. Ei pimentävät (daylight) kaihtimet sopivat kodin oleskelutiloihin ja antavat näkösuojan, mutta eivät pimennä huonetta. Kaihtimet on helppo asentaa niiden mukana tulevilla tarvikkeilla. Kaihtimissa on kujaan pujotettu muovinen alalista.

 • Pimentävät kaihtimet

  Laadukkaat pimentävät kaihtimet pimentävät huoneen tehokkaasti ja estävät näkemästä sisälle. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi makuuhuoneisiin. 100% polyesterista valmistetun rullakaihtimen tausta on polyakrylaattia eli vaahdotettua muovia ja välissä on pimennysfoam. Pimentävien rullakaihtimien harmoniset sävyt sopivat moneen sisustukseen. Kaihtimet on helppo asentaa niiden mukana tulevilla tarvikkeilla. Kaihtimissa on kujaan pujotettu muovinen alalista.

 • Screen-kaihtimet

  Sisätiloihin ja lasitetuille parvekkeille soveltuvan Screen-kaihtimen kangas siivilöi valoa ja blokkaa tehokkaasti lämpöä ulospäin aurinkoisella säällä. UV-suodatus jopa 95-97 %. Materiaali antaa valoisaan vuodenaikaan myös tehokkaan häikäisy- ja näkösuojan; sen läpi näkee ulos, mutta ulkoa ei nähdä selvästi sisään. Kaihtimesta näkee lävitse aina valoisampaan suuntaan. Huomioi siis, että pimeällä, jos huoneessa on valot, näkyy myös ulkoa sisälle. Verhon voi pyyhkiä kostealla liinalla. Kankaan leveys n. 5 cm kapeampi kuin tuotteen koko leveys.

  • Heijastus 67 %
  • Lämmön ja valon imeytyminen 22%
  • OF arvo valkoisessa 5%
  • Takuu 2 vuotta
  • Kierros kangasta on jäätävä putken ympärille

   

  OF %: Kankaan “avoimuus” prosentteina. Esim. pimentävillä ja peittävillä kankailla OF arvo on 0%, koska niistä ei näe ollenkaan läpi. Mitä isompi OF arvo, sitä paremmin kankaasta näkee läpi, ja sitä enemmän siirtyy kankaan läpi aurinkoenergiaa.

  Asennuskiskon avulla rullakaihtimen asennus on helppoa ja nopeaa. Kisko on rullakaihdinmalleissamme Day & Night ja Screen. Screen-kaihtimissa on kujaan pujotettu muovinen alalista.

 • Day & Night kaihtimet

  Day & Night -kaihtimet sopivat silloin, kun valon määrää halutaan säädellä. Kaihdin on ns. kaksoiskaihdin, jonka kuosissa on vaakasuunnassa vuorotellen läpinäkyvä kaistale ja peittävä kaistale. Värivaihtoehtoina on useita pimentäviä värivaihtoehtoja, kuosina Scandinavian night. Päällimmäistä kangasta voidaan liikuttaa alimmaisen suhteen ja siten säätää läpi tulevan valon määrää sekä visuaalista ilmettä.⁠ Kaihtimen yläosan mekanismit ovat perinteiset Presto/ Largo mekanismit, riippuen kaihtimen koosta. Kaihtimessa asennusta helpottava asennuskisko ja alalistana pisaranmallinen metallinen alalista, joka kuljettaa kankaita lähellä toisiaan ja näin pimennystoiminto toteutuu mahdollisimman tehokkaasti. Day & Night -kaihtimet yhdistävät sisustusverhojen, sälekaihtimien ja perinteisten rullaverhojen ominaisuudet yhteen ratkaisuun ja et tarvitse välttämättä muita verhoja.⁠

 • Mitoituskuvat

+
-

Toimitettavissa

0
Pisla-keräilykori