Muurikka sähkögrilli 2200W pöytämalli

ruostumaton teräs

⌀ 400 / 420 mm

grillausala / halkaisija reunasta reunaan

Sisältö1

Tuotekoodi54220010

EAN6412456820103

Paino6.654 kg

269,00 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Todellinen pihakeittiön monitoimigrilli.

Sähkögrilli on saatavilla pöytämallina tai pitkillä jaloilla. Perusgrilliin kuuluu grillausritilä ja kansi. Monipuolisten lisävarusteiden ansiosta (Muurikka Pannu, Paellapannu, Parilapannu, Grilsteri ja Savustusastia) valmistat herkullisen grilliruoan ohella myös muurinpohjaletut ja pihvit, savustat kalat ja teet maistuvaa paellaruokaa isommallekin porukalle… Puhdistusta helpottaa jämäkästä alumiinifoliosta valmistettu rasvapellin päälle laitettava suoja-astia. Sähkögrillin mukana tulee 1 kpl suoja-astioita. Sähkögrilli voidaan kiinnittää erikseen saatavaan Muurikka Kesäkeittiövaunuun.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka sähkögrilli 2200W pöytämalli”

Sähköteho 2200 w
Materiaali: ruostumaton teräs
Sähköliitäntä: maadoitettu pistoke 230 V 50 Hz
Lämpötilan säätö: termostaatti
Liitäntä johto: 2 m
Grillausala 40 cm, halkaisija reunasta reunaan  42 cm

Rahtipaino: 6.654 kg

Yhteensopivat lisävarusteet
Muurikka Pizzakivi
Muurikka Kesäkeittiövaunu musta
Muurikka Kesäkeittiövaunu harmaa
Muurikka Pannu 48 cm
Muurikka Pannu 58 cm
Muurikka Paellapannu valurautaa
Muurikka Monitoimipannu
Muurikka Parila-/grillipannu
Muurikka Lohkopannu
Muurikka Savustusastia 42 cm
Muurikka Teräspaellapannu 50 cm
Muurikka Hiiliteräspaella
Muurikka Teräswokki 50 cm
Muurikka Keitto- ja paistoalusta
Muurikka Grilsteri
Kesäkeittiön suojahuppu

Grillaus
Grillaa ruoka ritilällä tai paista tuotteet Muurikka pannulla. Lisävarusteena myytävä, puhdistusta helpottava sähkögrillin suoja-astia asetetaan tippupellin päälle vastuksen alle. Suoja-astia on helppo poistaa vastusta nostamalla, kun grilli on jäähtynyt. Vaihda suoja-astia uuteen tarvittaessa. Tätä samaa suoja-astiaa voidaan käyttää myös grillausritilän päällä vuokana grillattaessa. Grillattaessa rasvaisia tai marinoituja tuotteita voidaan tippupellin päälle asetetulle suoja-astialle kaataa hieman vettä, jolloin tippuva rasva ei jatka palamista. Ilman kantta grillatessa säädä tehonsäädin max. asentoon. Käytä aina kantta kun haluat nopean ja tasaisen kypsennyksen. Huomioi, että kannen kanssa lämpötila voi suurimmalla teholla nopeasti nousta jopa 500 asteeseen, jos tehonsäädin on jatkuvasti päällä tai säädettynä max. asentoon. Säädä tehonsäätimellä sopiva teho ja lämpötila. Nosta kuumaa kantta varoen, ettei kannen alla oleva kuuma ilma, höyry tai palava rasva polta.

Grillin puhdistus
Puhdista ritilä ja tippupellille tippunut rasva tarvittaessa aina käytön jälkeen, kun grilli on jäähtynyt. Kun grilli on jäähtynyt, nosta vastusta sähkökotelon vastakkaiselta puolelta kolmiomaisesta tukilangasta sen verran, että voit vetää rasvapellin pois grillistä. Sähkövastuksen kotelo on kiinnitetty joustavalla levyllä, joka mahdollistaa vastuksen sähkökotelon vastakkaisen pään noston ilman että vastus vioittuu.

Rasvapellin ja ritilöiden puhdistuksessa voit käyttää Muurikan Monipuhdistajaa, grilliharjaa ja puhdistusaineita, nämä osat voi pestä myös astianpesukoneessa. Puhdistamista helpottaa merkittävästi lisävarusteena myytävä, kertakäyttöinen sähkögrillin suoja-astia, joka tulee rasvapellin päälle ja kerää rasvan sekä putoavan ruoan. Puhdista tarvittaessa myös kansi ja runko-osa ja pujota rasvapelti takaisin vastuksen alle. Pitkäaikaisessa käytössä korkeasta lämpötilasta johtuen grillin ruostumattomasta teräksestä tehdyt pinnat saattavat kellastua tai sinistyä. Tämä kuuluu teräksen ominaisuuksiin eikä vioita grilliä.

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Sähkögrillin käyttöohje

Saatat myös pitää...

 • Muurikka Classic sähkögrilli 2200W

  ruostumaton teräs, puu

  830 x 1000 x 510 mm

  Sisältö: 1

 • Ale!

  Muurikka Kesäkeittiö sähkö, harmaa

  teräs, ruostumaton teräs, puu (mänty)

  1350 x 520 x 920 mm

  Sisältö: 1

 • Muurikka Nokkela sähkögrilli / -savustin 900W

  ruostumaton teräs

  455 x 300 x 390 mm

  Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori