Muurikka Valurauta annospannu pyöreä 14,5 cm

valurauta

Ø 145 mm

Sisältö1

Tuotekoodi54020050

EAN6414676018377

Paino0.72 kg

12,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Tuhti valurautapannu sopii kaikille liesityypeille, myös uuniin sekä avotulelle, kaasugrilleihin ja Muurikka kaasupolttimille. Pienellä pannulla paistuu tasakokoiset blinit, pannukakut, letut ja munakkaat. Voit myös tarjota ruoan suoraan pannulta. Valuraudan erinomainen lämmönvarauskyky huolehtii optimaalisesta lämmönjakautumisesta myös epätasaisesti palavalla nuotiolla. Siirrä astiaa aina nostamalla – painavan pannun pohja saattaa naarmuttaa liettä tai pöydän pintaa. Pannu on käsin pestävä, älä käytä astianpesuaineita. Pannun suuaukon halkaisija 14,5 cm, pohjan halkaisija 13 cm.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka Valurauta annospannu pyöreä 14,5 cm”
  • Ennen ensimmäistä käyttöä pese astia kuumalla vedellä ja pienellä määrällä pesuainetta.
  • Laita astia aina lähinnä astian pohjan kokoa vastaavalle levylle
  • Älä kuumenna astiaa liian kuumaksi tai jätä astiaa tyhjänä kuumalle levylle
  • Älä laita kuumaa astiaa kylmään veteen – anna sen ensin jäähtyä
  • Kun poistat astiaan tarttuneita ruoantähteitä, liota astiaa ensin kuumassa vedessä ja hankaa kiinni tarttuneet ruoantähteet irti liotuksen jälkeen esim. tiskiharjalla
  • Valurautaisten astioiden pesemiseen ei suositella käytettäväksi pesuaineita, sillä pesuaineet irrottavat astian pintaan syntyneen paisto ominaisuuksia parantavan rasvakerroksen. Astian voi puhdistaa kiehauttamalla vettä astiassa. Valurautaiset astiat ovat käsin pestäviä eivätkä sovellu astianpesukoneeseen.
  • Kuivaa astia pesemisen jälkeen kunnolla (ennen säilytystä). Kuuman astian pintaan voi levittää kevyen rasvakerroksen ennen säilytystä.
  • Jos valurautainen astia on ollut käyttämättä jonkin aikaa tai rasvapinta on kulunut pestessä pois, suosittelemme rasvauskäsittelyä ennen uudelleen käyttöönottoa. Lämmitä astiaa hitaasti keittolevyllä ja kun se on kuuma, lisää astian pintaan öljyä tai rasvaa käyttämällä esim. paperipyyhkeitä.
  • HUOM! Valurautaiset astiat kuumenevat kauttaaltaan, jolloin myös astian kahvaosat voivat olla kuumia. Käytä patakintaita astiaa siirtäessäsi.
0
Pisla-keräilykori