Muurikka Valurauta Paistopata parilakannella

valurauta

4 L

tilavuus

Sisältö1

Tuotekoodi54020070

EAN6414676018384

Paino6.41 kg

99,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Monikäyttöinen valurautapata, pataa ja kantta voidaan käyttää yhdessä ja erikseen. Kantta voidaan käyttää paistamiseen – kannessa parilaraidat. Pata sekä kansi sopivat kaikille liesityypeille, myös uuniin sekä avotulelle, kaasugrilleihin sekä Muurikka kaasupolttimille. Valuraudan erinomainen lämmönvarauskyky huolehtii optimaalisesta lämmönjakautumisesta myös epätasaisesti palavalla nuotiolla. Siirrä astiaa aina nostamalla – painavan padan pohja saattaa naarmuttaa liettä tai pöydän pintaa. Pata on käsin pestävä, älä käytä astianpesuaineita. Tilavuus 4,0 litraa, suuaukon halkaisija 28 cm ja pohjan halkaisija 25 cm.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka Valurauta Paistopata parilakannella”
  • Ennen ensimmäistä käyttöä pese astia kuumalla vedellä ja pienellä määrällä pesuainetta.
  • Laita astia aina lähinnä astian pohjan kokoa vastaavalle levylle
  • Älä kuumenna astiaa liian kuumaksi tai jätä astiaa tyhjänä kuumalle levylle
  • Älä laita kuumaa astiaa kylmään veteen – anna sen ensin jäähtyä
  • Kun poistat astiaan tarttuneita ruoantähteitä, liota astiaa ensin kuumassa vedessä ja hankaa kiinni tarttuneet ruoantähteet irti liotuksen jälkeen esim. tiskiharjalla
  • Valurautaisten astioiden pesemiseen ei suositella käytettäväksi pesuaineita, sillä pesuaineet irrottavat astian pintaan syntyneen paisto ominaisuuksia parantavan rasvakerroksen. Astian voi puhdistaa kiehauttamalla vettä astiassa. Valurautaiset astiat ovat käsin pestäviä eivätkä sovellu astianpesukoneeseen.
  • Kuivaa astia pesemisen jälkeen kunnolla (ennen säilytystä). Kuuman astian pintaan voi levittää kevyen rasvakerroksen ennen säilytystä.
  • Jos valurautainen astia on ollut käyttämättä jonkin aikaa tai rasvapinta on kulunut pestessä pois, suosittelemme rasvauskäsittelyä ennen uudelleen käyttöönottoa. Lämmitä astiaa hitaasti keittolevyllä ja kun se on kuuma, lisää astian pintaan öljyä tai rasvaa käyttämällä esim. paperipyyhkeitä.
  • HUOM! Valurautaiset astiat kuumenevat kauttaaltaan, jolloin myös astian kahvaosat voivat olla kuumia. Käytä patakintaita astiaa siirtäessäsi.
0
Pisla-keräilykori