Ale!

Opa Black teräspaistokasari 26 cm II-laatu

ruostumaton teräs / musta

3,5 L

Sisältö1

Tuotekoodi5206007T

EAN6414676020622

Paino2 kg

27,95 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Korkealaatuisissa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa Opa Black -sarjan tuotteissa on tyylikäs, musta ulkopinta. Ne sopivat niin vaativan kokin kuin arkiruoanlaittajankin jokapäiväiseen käyttöön. Tyylikkään muotoilun ansiosta ne sopivat hyvin myös tarjoiluun.

Sarjan tuotteissa mukana lasikansi teräsreunalla. Kannessa on höyryreikä, joka parantaa kannen käytettävyyttä. Lasikannen ansiosta ruoan kypsymisen seuraaminen on helppoa. Energiatehokas kolmikerrospohja johtaa lämpöä tehokkaasti ja tasaisesti. Sisäpuolella käytännöllinen mitta-asteikko. Tilavuus 3,5 L, suuaukon halkaisija 26 cm ja pohjan halkaisija 25,5 cm.

Keitto- ja paistoastiat sopivat kaikille liesityypeille, myös uuniin. Puhdistus onnistuu helposti astianpesukoneessa.

Erikoiserä kakkoslaatuisia teräksisiä keitto- ja paistoastioita erilaisilla pienillä laatuvirheillä. Virheet eivät vaikuta astioiden käyttöominaisuuksiin. Virheet voivat olla erilaisia jälkiä mustassa ulkopinnassa, mustia tahroja teräsosissa tai kolhuja eri puolilla astiaa. Pohjissa voi olla epätasaisuuksia, mutta ei kuitenkaan niin, että ne vaikuttaisivat keittämiseen tai paistamiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Opa Black teräspaistokasari 26 cm II-laatu”

Tilavuus: 3,5 L
Suuaukon halkaisija: 26 cm
Pohjan halkaisija: 25,5 cm
Materiaali: ruostumaton teräs

 

KÄYTTÖOHJE:

Älä keitä kattilaa kuiviin, koska silloin pohja voi vaurioitua. Sammuta ensin levy ja anna kattilan jäähtyä levyllä ennen nostoa, jos kattila on kiehunut kuiviin. Vaurioitunut tai irronnut kuuma pohja voi aiheuttaa vaaratilanteita.

Puhdistus

Kiiltävä teräspinta ei pidä karkeista harjoista, hankausjauheesta tai hankaavista sienistä eikä teräsvillasta.

Harmaanvalkeat pilkut ja laikut, kalkkikerrostumat
Kalkki ym. vedessä olevat mineraalit voivat saostuessaan muodostaa pohjalle harmaan pinnan tai vaaleita laikkuja, jotka eivät irtoa pesuaineilla. Puhdista pohja liottamalla kattilassa yön yli etikka-vesiliuosta (1-2 dl/1 l vettä). Pese ja kuivaa kattila käsittelyn jälkeen.

Pienet valkeat täplät astian pohjassa
Kattilaan ilmestyy valkeita täpliä, jos ruokasuola lisätään ennen kiehumista. Nämä voidaan puhdistaa myös laimennetulla etikalla. Suola tulisi lisätä vasta kiehumavaiheessa. Älä säilytä suolaisia ruokia pitkiä aikoja teräsastiassa, sillä ruokasuola aiheuttaa teräkseen pistesyöpymiä.

Sateenkaaren värit
Sateenkaaren värit teräksessä aiheutuvat äkillisestä lämmönvaihtelusta. Ilmiö on täysin vaaraton ja poistuu itsestään vähitellen. Voit käsitellä astian halutessasi etikkaliuoksella.

Tiukasti kiinni tarttunut ruoka
Tiukasti kiinni tarttunut ruoka johtuu yleensä liian suuresta lieden lämmöstä. Liota kattilaa tai keitä siinä pesuaineliuosta, jossa on 1 rkl emäksistä pesujauhetta ja 1 l vettä.

0
Pisla-keräilykori