Pisla Oviku Nero

teräs / muovi

59 x 159 x 25 mm

leveys x korkeus x syvyys

Sisältö1

Tuotekoodi10406360

EAN6414676005995

Paino0.277 kg

259,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Olemme huomanneet puutteita Oviku Nero -älylukon pakkauksissa mukana olevien Varta-akkukomponenttien toiminnassa.

Osa pakkauksissa mukana tulleista paristoista on tyhjentynyt itsestään, Oviku Neron toiminnassa ei ole vikaa. Toiminta normalisoituu pariston vaihdolla.

Kun paristo vaihdetaan, saattaa mennä useitakin tunteja siihen, että virta latautuu Neroon. Toivomme kärsivällisyyttä. Jos toiminta ei palaa, katso vinkkejä usein kysytyt kysymykset sivultamme.

 

usein kysytyt kysymykset

 

Älä enää mieti, unohtuivatko avaimet kotiin tai hukkasiko joku ne. Oviku Nero tuulettaa älylukkomarkkinoita yksinkertaisen kekseliäillä ominaisuuksillaan. Laitteen avulla saat älylaitteesi toimimaan avaimena. Oviku appin avulla voit myös hallinnoida muiden ihmisten pääsyä kotiisi jakamalla tai poistamalla avaimia helposti, missä ikinä oletkin. Avainten hallinnointi lisää elämääsi liikkuvuutta ja tekee arjestasi helpompaa ja huolettomampaa.

Oviku Neron avulla näet oman lukkosi lokitiedot suoraan puhelimestasi. Lokin avulla pystyt seuraamaan kuka lukkoasi on käyttänyt ja milloin. Voit esimerkiksi tarkistaa, että puolisosi tai lapsesi ovat päässeet turvallisesti kotiin tai ovatko ystäväsi jo saapuneet kylään. Laitteen huippuluokkainen tietoturva on testattu ja käytämme yksityisyytesi turvaamiseen kansainvälisesti hyväksyttyjä huipputason salausjärjestelmiä (AES128 + avainlukugenerointi), joten voit luottaa siihen, että ovesi lukitus on hyvissä käsissä. Oviku Nero on ainoa nimenomaan Suomalaisiin lukkorunkoihin suunniteltu älylukko, joka ei vaadi nykyisen lukkosi poistamista toimiakseen. Laitteen toiminta itseasiassa jopa perustuu siihen, että se toimii yhdessä nykyisen lukkosi kanssa.

Oviku Nero on helppo asentaa oven ja vääntönupin väliin, minkä jälkeen saat Oviku applikaation avulla Neron avaamaan oven puolestasi. Yksi Oviku Neron erinomaisimmista puolista moniin vastaaviin tuotteisiin verrattuna onkin se, että halutessasi myös vanhat avaimesi toimivat edelleen. Tästä syystä Oviku Nero soveltuu käytettäväksi paitsi omakotitaloissa, myös vuokra-asunnoissa ja kerrostaloissa, joissa lukituksesta vastaa usein taloyhtiö tai isännöitsijä.

 

TEE NYKYISESTÄ LUKOSTASI ÄLYLUKKO
Voit unohtaa avaimet, sillä avaimena toimii älylaitteesi. Halutessasi kuitenkin, myös vanhat avaimesi toimivat täysin normaalisti.

JAA KERTAKÄYTTÖ- JA KESTOAVAIMIA
Oviku Neron avulla voit jakaa esimerkiksi remontti- tai postimiehelle kertakäyttöisen pääsyn kotiisi ja kestoavaimet vaikka lastenhoitajalle tai sukulaisille.

SAA ILMOITUKSIA KUN PERHEESI TULEE KOTIIN
Oviku Neron ansiosta saat puhelimeesi ilmoituksen, kun oveasi käytetään. Tiedät siis, kun perheesi saapuu kotiin tai kun ystäväsi ovat tulleet kylään.

YKSINKERTAINEN ASENNUS
Asennetaan ulko-oven sisäpuolelle oven pinnan ja vääntönupin väliin, ei vaadi nykyisen lukkosi poistamista toimiakseen

 

Tuote sisältää Oviku-älyelementin, pitemmän karan ja katkouraruuvit.
Pintakäsittely: ABS/PC-muovi, valkoinen.
Käyttölämpötila: +5 – +42 °C° (kuiva sisätila)
Ei sovellu ulkokäyttöön, IP40.
Käyttäjät: 15 kestoavaimen käyttäjää + jopa 5000 kertakäyttöistä avainta
Viestintäverkko: Bluetooth 4.2
Salaustaso: AES 128 + Avainlista (verrattavissa pankkisalaustekniikkaan)
Android- ja iOS-tuki, sovelluksen kieli suomi/englanti
Virtalähde: 4 x 1.5V AA-paristo (suositellaan litiumparistojen käyttämistä)
Paristokesto: Paristojen käyttöikä 1 vuosi viidellä avauksella päivässä, lepotilassa 1-1,5 vuotta (4 x AA paristot), alhaisen pariston varoitus

 

Katso Oviku Youtube-kanavalta videot älylukon asennuksesta ja käytöstä.

Lue tiedote Pisla Oviku Nero -älylukosta

Oviku Usein Kysytyt Kysymykset!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pisla Oviku Nero”

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Tekniset tiedot Esite

Videot

Tuote-esittelyt ja ohjeet.

Lähetä muistilistana
Voit lähettää tuotelistan itsellesi tai ystävällesi, jolloin tuotteet on kätevämpi kerätä myymälässä. Sinä, tai kuka tahansa jolla on linkki voivat tarkastella ja hyödyntää koria.
Palaa Lähetä muistilistana
Lähetä keräilykori itsellesi tai ystävällesi.
Keräilykori lähetetty onnistuneesti!

0
Pisla-keräilykori