Rullakaihdin Ellen

polyesteri / valkoinen / hopeakannakkeet

200 x 170 cm

Mitta on leveys x korkeus

Sisältö1

Tuotekoodi63502120

EAN6414675139912

Paino2.25 kg

39,00 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

ELLEN on hillitty yksivärinen, yksityiskohdilla viimeistelty rullakaihdin. Kaksi monenlaiseen sisustukseen sopivaa sävyä, yksityiskohdissa tehosteväri. Kaihtimissa on ovaalinmuotoinen alalista sekä kannakkeena laadukas Presto-mekanismi asennusta helpottavalla kiskolla. HUOM. Pislan rullakaihtimien mitat viittaavat kankaan leveyteen, kokonaisleveys saadaan lisäämällä ilmoitettuun mittaan 5 cm.

  • vakiokorkeus 170 cm, korkeus putken yläreunasta alalistaan (kierros kangasta jäätävä putken ympärille)
  • leveydet: 70, 100, 120, 140, 160, 180 ja 200 cm, mitat kankaan leveyksiä, kokonaisleveys + 5 cm
  • kierros kangasta on jäätävä putken ympärille

Asennuslistalla varustettu kaihdin:

Asennus huomattavasti nopeampaa ja yksinkertaisempaa. Asennuslistalla varustettuja kaihtimia ovat Screen ja Day&Night, mutta sen saa myös kaikkiin mittatilauskaihtimiin.

Asennuslistan kannakkeiden paikkoja ei tarvitse mitata niin tarkasti kuin perinteisten kannakkeiden. Riittää, että ne ovat sijoitettu tasaisesti kaihtimen leveyteen nähden ja suoraan. Kun kannakkeet on kiinnitetty paikalleen, kaihtimen asennuslista asetetaan ensin kannakkeeseen alareuna edellä, jonka jälkeen yläreuna napsautetaan kiinni.  Tarvittaessa kaihdin kohdistetaan ikkunaan liikuttamalla sitä sivuttain kannakkeissa. Lopuksi laitetaan ketjuliitin ketjuun sellaiseen paikkaan, jossa se estää kangasta rullautumasta liian alas. Ketjua lyhennetään tarvittaessa saksilla. Ketju on tärkeää myös kiinnittää seinään lapsiturvalaitteella. Oikea paikka lapsiturvalaitteelle on lasten ulottumattomissa ja sen tulee olla niin kireä, että siihen ei voi jäädä tai kiertyä kiinni.

HUOM! Rullakaihdinta ei saa vetää ilmoitettua korkeutta alemmas – se voi aiheuttaa kankaan irtoamisen putkesta. Kangasta on jäätävä vähintään yksi täysi kierros putken ympärille, kun verhon on laskettu alas. Kankaan irrotessa väärän käytön seurauksena valmistaja ei vastaa vahingosta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rullakaihdin Ellen”

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Lataa asennusohjeet
0
Pisla-keräilykori