Tiger Fix 2

/ max. 10 kg

Sisältö1

Tuotekoodi11020120

EAN4008913988404

Paino0.067 kg

6,00 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Tiger-kylpyhuonetarvikkeet voidaan kiinnittää nopeasti ja helposti sileälle, kovalle alustalle patentoidun Tiger Fix-asennusmassan avulla. Kylpyhuoneesi sisustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Massan sekoittamisen jälkeen se voidaan levittää seinälle ja 4 tunnin kuluttua voit asettaa kiinnitettävän kylpyhuonetarvikkeen. Kuinka yksinkertaista! Tiger Fix on ratkaisu, jollet halua porata reikiä uusiin kylpyhuonelaattoihisi, luonnonkiveen tai suuriin laattoihin.

Tämä patentoitu asennustapa takaa erittäin tehokkaan liimauksen mihin tahansa sileään, kiinteään pintaan. Tiger Fixin etu on, että asennusmassa voidaan helposti poistaa ilman vaurioita. Kätevä vuokrakohteisiin, muuttoihin tai kun haluat siirtää kylpyhuonetarvikkeitasi toiseen paikkaan. Tiger Fix kestää vettä, joten sitä voidaan käyttää koko kylpyhuoneessa. Kiinnitys on erittäin vahva, jopa 10 kg kantokyky!

Pakkaus sisältää 2 metallista kiinnityslevyä, liimapussin (2 komponenttia), 2 pahvitukea, puhdistusliinan ja esite-käyttöohjeen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tiger Fix 2”

Saatat myös pitää...

 • Ale!

  Melbourne koukku

  samakki / kromi

  65 x 40 x 40 mm

  Sisältö: 1

 • Ale!

  Melbourne WC-paperiteline

  samakki / kromi

  100 x 40 x 130 mm

  Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori