Ulkoilmasäleikkö

Al-Zn teräs, RST-verkko / valkoinen RAL9010

250 X 250 X 80 Ø160 mm

Ø on liitoksen halkaisija

Sisältö1

Tuotekoodi31403600

EAN6414675129562

Paino1.26 kg

139,00 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Pislan ulkoilmasäleiköllä käänteentekevä parannus koneellisen ilmanvaihdon ilmanottoon!

RAKENNE:
Pislan ulkoilmasäleikkö on suunniteltu ja toteutettu niin, että tuloilman virtausnopeus on mahdollisimman tasainen suodatinverkon joka alueella ja siten suodattaa ilmanvirran mukana tulevia roskia ja hyönteisiä. Tällä tavalla verkon suodatuskyky säilyy pitkään hyvänä verkon tukkeutumatta.

Kotelon sisällä oleva paineentasauslevyn muoto ja mitoitus saa aikaan mahdollisimman tasaisen tuloilman virtauksen suodatinverkon läpi niin, että virtausnopeudet eivät poikkea olennaisesti toisistaan missään kohtaa suodatinverkkoa. Näin suodatinverkkoon ei synny suurta virtausnopeutta verkon keskialueelle, joka sitten leviäisi kohti reunoja tukkien verkon.

MATERIAALI:
Ulkoilmasäleikkö on valmistettu alumiinisinkitystä teräksestä ja Rst-verkosta ja pulverimaalattu. Kotelon sisällä oleva paineentasauslevy on tehty ruostumattomasta teräksestä.

ASENNUS:
Ulkoilmasäleikkö asennetaan suoraan Ø160 mm kanavaan ja tarvittaessa voidaan varmistaa säleikön pysyminen seinäpinnalla ruuvikiinnityksellä.

Tuote on mallisuojattu.

 

YLEISTÄ: Koneellisen ilmanvaihdon sisäänottokanavan päähän olisi edullista laittaa pienisilmäinen suodatinverkko roskien ja hyönteisten menon estämiseksi ilmanvaihtokoneen suodattimiin. Tiheä verkko tukkeutuu helposti imuputken päästä ja verkon vähitellen tukkeutuessa ei ilmanvaihtokone saa riittävästi ilmaa, jolloin alipaine koneen ilmanotossa kasvaa ja ilmanvaihtokone ei toimi tehokkaasti. Tämän takia useat ilmanvaihtokoneen valmistajat rajoittavat vastuitaan, jos käytetään pienisilmäisiä suodatinverkkoja. Tuloilman sisäänottokanavan päässä ilman virtausnopeus on siinä määrin iso, että lähietäisyydellä lentävät roskat ja hyönteiset tukkivat normaalin tuloilmasäleikön ja tiheän suodatinverkon nopeasti. Jos säleikköä taas käytetään ilman tiheää suodatinverkkoa, niin roskat ja hyönteiset menevät sisäänottokanavan sisälle ja edelleen ilmanvaihtokoneen suodattimiin. Tämä aiheuttaa koneen suodattimen tukkeutumista ja lisää jatkuvaa huoltotarvetta koneen suodattimissa sekä kanavan puhdistusta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ulkoilmasäleikkö”

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Mittaustaulukko

Saatat myös pitää...

 • Ulkoilmasäleikön sadelippa

  Al-Zn teräs / harmaa RAL7024

  280 x 125 mm

  Sisältö: 1

 • Ulkoilmasäleikkö

  Al-Zn teräs, RST-verkko / harmaa RAL7024

  250 X 250 X 80 Ø160mm

  Sisältö: 1

 • Säleventtiili 263

  muovi / valkoinen / säädettävä

  140 x 140 mm

  Sisältö: 1

 • Ulkoilmasäleikön sadelippa

  Al-Zn teräs / valkoinen RAL9010

  280 x 125 mm

  Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori