Ale!

Ulkosuihku Sunny 35 Split

muovi / ruostumaton materiaali

225 cm / 35 ltr

Sisältö1

TuotekoodiDMX40009

EAN7391919400092

Paino15 kg

279,90  251,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Ekologisen ulkosuihkun käyttöveden lämmittää aurinko, tehokkaasti ja ilmaiseksi. Mitä aurinkoisempi ja lämpimämpi päivä, sitä paremmin ja nopeammin vesi lämpeää.  Kova tuuli ja runsas pilvisyys haittaavat lämpenemistä. Vettä riittää mallista riippuen jopa 20 minuutin suihkuun. Helppo asentaa haluamaasi kohteeseen! Huomioitavaa, ettei tuote kestä pakkasta, joten talvisäilytys lämpimässä tilassa. Kaikki mallit on varustettu helpolla tyhjennysventtiilillä.

Tämän mallin tilavuus on 35 litraa, riittää n. 18 minuutin lämpimään suihkuun. Suihkun runko toimitetaan kahdessa osassa, jolloin pakkaus on lyhyt ja on siten helpompi kuljettaa ja varastoida. Asentaessa runko on yksinkertainen yhdistää kiertämällä osat kiinni toisiinsa. Sisältää suihkurungon, sekoittajan, suihkun, jalkasuihkun, tulevan veden letkuliitännän ja asennustarvikkeet. Sekoittaja on valmiiksi asennettu, suihkurunko tarvitsee vain kiinnittää alustaan, yhdistää rungon kaksi osaa, pyörittää suihkut paikoilleen ja liittää letku tuloliitäntään vakiopikaliittimellä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ulkosuihku Sunny 35 Split”

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Asennus- ja käyttöohje

Videot

Tuote-esittelyt ja ohjeet.

Saatat myös pitää...

Lähetä muistilistana
Voit lähettää tuotelistan itsellesi tai ystävällesi, jolloin tuotteet on kätevämpi kerätä myymälässä. Sinä, tai kuka tahansa jolla on linkki voivat tarkastella ja hyödyntää koria.
Palaa Lähetä muistilistana
Lähetä keräilykori itsellesi tai ystävällesi.
Keräilykori lähetetty onnistuneesti!

0
Pisla-keräilykori