Ale!

Vesipannu 1,5 l ja teesihti

ruostumaton teräs

1,5 L

tilavuus

Sisältö1

Tuotekoodi52050091

EAN6414676022039

Paino0.71 kg

59,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Teesetti, vesipannu 1,5L ja teesihti

Teesetin avulla keität teetä yhdelle tai useammalle. Keitä vesi ja lisää suosikki-irtoteetä sihtiin ja kiinnitä pannun kanteen. Anna hautua ja nauti! Täyteläisen teen salaisuus piilee hauduttamisessa. Mari teesihdissä teen lehdet pääsevät avautumaan kunnolla jolloin teen lehdistä saadaan parhaat aromit liukenemaan veteen. Tiheä suodatin ei päästä teen murusia läpi veteen.

Vesi- / kahvipannu 1,5L

  • Sopii kahvi- ja vesipannuksi
  • Erittäin hyvät kaato-ominaisuudet, kansi pysyy hyvin paikoillaan kaadettaessa
  • Ajattomasti muotoiltu teräspannu sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle
  • Suomessa suunniteltu ja valmistettu, avainlipputuote
  • Voidaan pestä astianpesukoneessa
  • 10 vuoden takuu
  • Tilavuus 1,5 litraa, pohjan halkaisija 15 cm

Ajattomasti muotoiltu, teräksinen kahvipannu on kestävä valinta, se on pitkäikäinen ystäväsi keittiössä. Kauniisti muotoiltu teräspannu sopii kahvinkeiton lisäksi vesipannuksi, se on tyylikäs vaihtoehto esimerkiksi vedenkeittimelle.  Tyylikäs pannu sopii myös vaikka tarjoilupannuksi juhliin. Leveä pannun pohja mahdollistaa veden kiehumisen nopeasti, energiaa säästäen.

Muotoillun nokan ja kädensijan ansiosta pannulla on hyvät ja tarkat kaato-ominaisuudet ja kansi pysyy kaadettaessa hyvin paikoillaan.

Pannua voidaan käyttää kaikilla liesityypeillä, myös induktiolla. Tarkista kuitenkin oman lieden käyttöohjeista minkä kokoisia astioita ko. liedellä suositellaan käytettävän. Pannun tilavan suuaukon ansiosta pannun sisäpuoli on helppo puhdistaa. Pannu voidaan puhdistaa joko käsin tai astianpesukoneessa.

Teesihti

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tiheä kestosuodatin, jossa teelehdet pääsevät kunnolla avautumaan ja pienet reiät eivät päästä teen murusia läpi veteen.

Teesihti asetetaan kahvipannun kannen sisään puristamalla teesihdin lukkomekanismia, jossa sihdin reunat pingottuvat kannen sisäreunaan napakasti kiinni. Teesihdistä ei irtoa mitään hajuja eikä makuja ja sen voi puhdistaa astianpesukoneessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vesipannu 1,5 l ja teesihti”
0
Pisla-keräilykori