Victoria allaskaappi ja allas 450

3D-lämpölaminaatti / alumiini / posliini / korkeakiilto harmaa / valkoinen / lakattu

450 x 490 x 280 mm + 50 mm

leveys x korkeus x syvyys + altaan korkeus

Sisältö1

Tuotekoodi81350080

EAN6414676020455

Paino0 kg

449,00 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Victoria allaskaappi ja allas yhdessä paketissa!

  VICTORIA allaskaappi 450 harmaa Victoria-sarjan pienimmät kylpyhuonekalusteet luovat tyylikkään vaikutelman pieneen kylpy­huoneeseen. Vain 450 mm leveä pesuallaskaappi mahtuu ahtaisiinkin tiloihin. Allaskaapin ovi on pehmeästi sulkeutuva ja ve­din alumiinia, joka on viimeistelty lakkauksella. Ovi kestää kulutusta ja kosteutta erittäin hyvin, koska se on 3D-lämpölaminoitu – ihanteellinen materiaalivalinta kylpyhuoneym­päristöön.

  • Mitat: L450 x K490 x S280 mm
  • Väri: Korkeakiiltoinen harmaa
  • Asennus: Kaappi kiinnitetään seinään ruuveilla
  • Puhdistus: Helppo puhdistaa kostealla liinalla

Allaskaapissa on aukko, jossa on tilaa vesilukolle lattiaa ja seinää vasten. Pesuallashana ja vesilukko eivät sisälly toimitukseen. Allaskaapit ja korkeat kaapit toimitetaan valmiiksi koottuina. VICTORIA pesuallas 450 valkoinen Victoria pesuallas on valmistettu posliinista ja siinä on suojaava pinnoite. Allas ei sisällä pohjaventtiiliä. Victoria-sarjan pienimmät kylpyhuonekalusteet luovat tyylikkään vaikutelman pieneen kylpyhuoneeseen. Vain 450 mm leveä pesuallas mahtuu ahtaisiinkin tiloihin. Arrow-kylpyhuonekalusteilla on 5 vuoden takuu.

Arrow-kylpyhuonekalusteiden toimitusaika on 2-3 viikkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Victoria allaskaappi ja allas 450”

Victoria-sarjan kylpyhuonekalusteet luovat tyylikkään vaikutelman kylpyhuoneeseen. Allaskaapin ovi on pehmeästi sulkeutuva ja vedin alumiinia. Ovi kestää kulutusta ja kosteutta erittäin hyvin, koska se on 3D-lämpölaminoitu – ihanteellinen materiaalivalinta kylpyhuoneympäristöön. Pesuallas on valmistettu posliinista ja siinä on suojaava pinnoite. Pesuallas on saatavana valkoisena ja mustana ja se voidaan yhdistää mihin tahansa allaskaapin väriin – valkoiseen, harmaaseen ja mustaan. Korkea kaappi ja peilikehys ovat myös saatavana näissä kolmessa värissä.

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

TUOTETIEDOT ASENNUSOHJE
0
Pisla-keräilykori