Victoria allaskaappi ja allas 800

3D-lämpölaminaatti / alumiini / posliini / korkeakiilto harmaa / valkoinen / lakattu

800 x 490 x 460 mm + 50 mm

leveys x korkeus x syvyys + altaan korkeus

Sisältö1

Tuotekoodi81350100

EAN6414676020479

Paino0 kg

829,00 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Victoria allaskaappi ja allas yhdessä paketissa!

  VICTORIA allaskaappi 800 harmaa Tyylikäs Victoria 800-mallin kalustesarja antaa ylellisen tunnelman tilavaan kylpyhuoneeseen. Mallin pelkistetty linjakkuus tekee kylpyhuoneesta tyylikkään. Pesuallaskaapin kaksi täysin ulos vedettävää laatikkoa ovat 3D-termolaminoituja, mikä tekee niistä erittäin kestäviä. 3D-termolaminoinnin vuoksi laatikot ovat myös erittäin kosteuden kestäviä – ihanteellisia kylpyhuoneympäristöön. Laatikot ovat pehmeästi sulkeutuvia ja niihin on integroitu alumiininen vedinlista. Vedin on viimeistelty lakkauksella.

  • Mitat: L800 x K490 x S460 mm
  • Väri: Korkeakiiltoinen harmaa
  • Asennus: Kaappi kiinnitetään seinään ruuveilla
  • Puhdistus: Helppo puhdistaa kostealla liinalla

Allaskaapissa on aukko, jossa on tilaa vesilukolle lattiaa ja seinää vasten. Pesuallashana ja vesilukko eivät sisälly toimitukseen. Allaskaapit ja korkeat kaapit toimitetaan valmiiksi koottuina. VICTORIA pesuallas 800 valkoinen

  • L800 x S460 x K50 mm

Victoria pesuallas on valmistettu posliinista ja siinä on suojaava pinnoite. Victoria 600 mm ja 800 mm pesualtaissa on ylivuotoaukko. Allas ei sisällä pohjaventtiiliä. Arrow-kylpyhuonekalusteilla on 5 vuoden takuu. 

Arrow-kylpyhuonekalusteiden toimitusaika on 2-3 viikkoa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Victoria allaskaappi ja allas 800”

Victoria-sarjan kylpyhuonekalusteet luovat tyylikkään vaikutelman kylpyhuoneeseen. Allaskaapin ovi on pehmeästi sulkeutuva ja vedin alumiinia. Ovi kestää kulutusta ja kosteutta erittäin hyvin, koska se on 3D-lämpölaminoitu – ihanteellinen materiaalivalinta kylpyhuoneympäristöön. Pesuallas on valmistettu posliinista ja siinä on suojaava pinnoite. Pesuallas on saatavana valkoisena ja mustana ja se voidaan yhdistää mihin tahansa allaskaapin väriin – valkoiseen, harmaaseen ja mustaan. Korkea kaappi ja peilikehys ovat myös saatavana näissä kolmessa värissä.

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

TUOTETIEDOT ASENNUSOHJE
0
Pisla-keräilykori