Näin rakennat toimivan säilytysjärjestelmän

Vaatehuoneen ja eteisen tavaroiden pitäminen järjestyksessä voi joskus tuntua työläältä. Vaatteita, pipoja, hanskoja ja muita asusteita on vaikea löytää eikä hyllyt pysy siistinä. Kenkiä tuntuu olevan joka puolella eikä niille ole koskaan tarpeeksi tilaa.

Wall-U tuotteilla voit rakentaa joustavan säilytysjärjestelmän eteiseen, vaatehuoneeseen, varastoon, pukeutumishuoneeseen – sinne, missä tarvitset tavaroille selkeää säilytysratkaisua.

 

 

 

Wall-U järjestelmästä löytyvät ritilähyllyt, korit ja muut järjestystä helpottavat osat täydellisen säilytysjärjestelmän kokoamiseen. Väreinä aina raikas ja ajaton valkoinen sekä nyt uutuutena toivottu musta!

 

 

Ja miten kaikki toimii?

 

Wall-U järjestelmän keskeinen osa on yläkisko, joka kiinnitetään seinään. Tämä kisko toimii koko järjestelmän perustana, ja johon kiinnitetään säätölista. Säätölistat voi silti kiinnittää seinään myös ilman yläkiskoa.

 

1. Yläkisko

Ensin asennetaan yläkisko. Kiskon kiinnityksessä on huomioitava vain, että kisko tulee oikealle korkeudelle ja vaakatasoon. Asennukseen tarvitset poran, ruuvivääntimen ja vatupassin sekä seinääsi sopivat ruuvit. Kun yläkisko on asennettu halutulle korkeudelle vaakatasoon, saa säätölistat vain asetettua paikalleen ja hyllyt ja korit tulevat taatusti suoraan. Yläkiskoja on kaksi eri pituutta, 100 cm ja 200 cm.

2. Säätölistat

Säätölista asetetaan yläkiskoon listassa olevan hahlon avulla. Listat asetetaan yläkiskoon valitun varustevälin mukaan; 60 cm, 90 cm ja 120 cm. Säätölistoja on viisi eri pituutta, 50-250 cm.

3. Varusteet

Kannakkeet:

Kun säätölistat on asetettu paikoilleen, painetaan hyllyille ja koreille tarkoitetut kannakkeet kiinni säätölistaan haluituille korkeuksille. Kannakkeita on kahdenlaisia. Peruskannakkeisiin asennetaan hyllylevy, joka on erikseen hankittava. Ritilähyllyille, koreille ja vaatetangoille on omat kannakkeensa.

 

Peruskannakkeet:

Peruskannakkeita on saatavilla valkoisina ja uutuus-värissä mustana ja niitä on useita pituuksia. Pisimmät niistä on vahvistettuja malleja. Peruskannakkeet soveltuvat hyllylevyille, eikä niissä ole lovia ritilähyllyjen kiinnitystä varten. Hyllylevyt eivät sisälly Wall-U tuotteisiin.

 

 

 

Ritiläkannakkeet: 

Ritiläkannakkeita on saatavilla myös valkoisina ja mustina. Erona peruskannakkeisiin niissä on lovi ritilähyllyä varten. Kannakkeita on kolme eri pituutta.

 

 

 

 

Ritilähyllyt:

Ritilähyllyjä on kolme eri syvyyttä kahdessa leveydessä. Hyllyt asennetaan painamalla ne kannakkeiden loviin, joissa ne pysyvät tiukasti paikallaan. Jokainen hylly tarvitsee kaksi kannaketta. Samaan kannakkeeseen voi asentaa myös koukun vaatetankoa varten. Värit: Valkoinen ja musta.

 

 

Korit:

Ulosvedettävät korit sopivat syvyytensä puolesta 43,5 cm kannakkeeseen. Lisäksi korille tarvitaan liukukisko, joka asennetaan kannakkeiden päälle. Värit: Valkoinen ja musta.

 

 

 

Vaatetanko & koukku tangolle:

Jos tahdot asentaa kannakkeisiin myös vaatetangon, laita kannakkeeseen vaatetangon koukut ennen ritilähyllyn asentamista. Värit: Valkoinen ja musta, vaatetankoja on kaksi pituutta.

 

 

 

Wall-U säilytysjärjestelmän avulla voit rakentaa joustavan säilytysjärjestelmän, jota voit tarvittaessa täydentää ja muuntaa säilytystarpeiden muuttuessa. Järjestelmä kestää käyttöä vuosia ja tuo myös tyyliä tavaroiden säilytykseen osaksi kodin sisustusta.

Avainsanat: , , , ,

Jaa kirjoitus:

0
Pisla-keräilykori