Saunatuotteet

Saunatekstiilit

Opa LUMO -saunatekstiilit ovat korkealaatuisia, suurelta osin suomalaista designia ja tarjoavat vaihtoehtoja eri materiaaleilla toteutettavista saunaratkaisuista. Saunavalikoimassa korostuu suomalainen muotoilu ja henki, sekä kahden suomalaisen vahvan brändin – Pislan ja Opan – osaaminen ja kokemus. Ihanilla saunatekstiileillä suojaat lauteita ja viimeistelet saunanautinnon.

Laudeliinat, pyyhkeet, saunatyynyt ja saunahatut, ovat oleellinen osa saunakokemusta. Ne eivät ainoastaan lisää mukavuutta, vaan tarjoavat myös hygieenisiä ja turvallisuuteen liittyviä etuja. Käyttämällä saunatekstiilejä voidaan vähentää palovammojen riskiä. Saunahatut suojavat päätä ja hiuksia liialliselta kuumuudelta ja estävät päänahan palamista. Laudeliinat puolestaan suojaavat ihoa kuumilta lauteilta, mikä on erityisen tärkeää korkeissa lämpötiloissa.

Laadukkaat saunatekstiilit kestävät toistuvaa käyttöä ja pesua, mikä tekee niistä pitkäikäisen investoinnin. Monet saunatekstiilit on valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten pellavasta ja puuvillasta, jotka ovat biohajoavia ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja verrattuna keinotekoisista kuiduista valmistettuihin tekstiileihin.

Opa LUMO – Koe aito sauna!

Jälleenmyyjiämme
 • Ale!

  Opa LUMO Vaalea Harmaa saunahattu

  100 % villa / vaaleanharmaa

  Sisältö: 1

 • Ale!

  Opa LUMO Vaalea Vinoraita pefletti

  70% pellava, 30% puuvilla

  41 x 48 cm

  Sisältö: 1

 • Ale!

  Opa LUMO saunahattu Pilotti

  50% villa / 50% geotekstiili / valkoinen / harmaa

  Sisältö: 1

 • Ale!

  Opa LUMO saunahattu Viikinki

  50% villa / 50% geotekstiili / valkoinen / harmaa

  Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori