Piha

Ulkosuihkut

Ulkosuihkun veden lämmittää aurinko, tehokkaasti, ekologisesti ja ilmaiseksi. Vesi ei vaadi lämmetäkseen pilvetöntä paistetta. Tuote on helposti asennettavissa haluttuun kohteeseen.

Ulkosuihku soveltuu erinomaisesti mökille, rantakohteisiin, uima-altaan tai paljun yhteyteen tai mihin vaan missä kesäaikaan ollaan ja viihdytään!

Ominaisuudet ja hyödyt:

 1. Ekologinen lämmitysratkaisu: Suihku hyödyntää auringosta saatavaa energiaa ja vähentää siten fossiilisten polttoaineiden käyttöä.
 2. Helppo asennus: Suihku on suunniteltu niin, että sen voi asentaa helposti ja nopeasti itse haluttuun paikkaan ilman ammattilaisen apua.
 3. Monikäyttöisyys: Sopii erinomaisesti mökeille, rannoille, uima-altaiden ja paljuiden yhteyteen sekä muihin ulkotiloihin, joissa kesäisin viihdytään.
 4. Toiminta: Ei tarvitse sähköä tai ulkoista lämmitysjärjestelmää toimiakseen.

Käytännöllinen ja tyylikäs aurinkolämmitteinen ulkosuihku tuo lisäarvoa niin mökkiläisten kuin kotipihojenkin kesäpäiviin, tarjoten luotettavan ja ympäristöystävällisen tavan nauttia lämpimistä suihkuista ulkoilmassa. Se on ihanteellinen valinta kenelle tahansa, joka arvostaa kestävää kehitystä ja mukavuutta. Valitse aurinkolämmitteinen ulkosuihku – sijoita kestävään tulevaisuuteen ja nauti kesästä täysin rinnoin!

Lue myös BLOGI, miten auringolla lämpenevä suihku toimii.

Lenkiltä ulkosuihkuun!

LisätietojaJälleenmyyjiämme

Ladattavat tiedostot

Esitteet sekä asennus- ja käyttöohjeet .

Esite ulkosuihkuista

Videot

Tuote-esittelyt ja ohjeet.

 • Ale!

  Ulkosuihku Sunny 20

  muovi / ruostumaton materiaali

  225 cm / 20 ltr

 • Ale!

  Asennusankkuri

  teräs / sinkitty

  200 x 200 x 400 mm

 • Asennusalusta

  kestopuu

  118 x 77 cm

0
Pisla-keräilykori