Kun tilaat kamiinan, saat veloituksetta puutelineen, jossa on kätevä irrotettava kantokassi. Voit ottaa puidenhakuun mukaan vain kassin, jolla halot on kevyt ja helppo kantaa.

Tarjous koskee kaikkia kamiinamallejamme: Korpi, Hohto, Valo ja Kajo. Tarjous on voimassa 30.4. saakka vain verkkokaupassamme.

TOIMI NÄIN: Valitse ostoskoriin sekä puuteline että kamiina. Lisää tilausvaiheessa alennuskoodi KAMIINA2020 ja tilaa tuotteet kotiovellesi.

Kamiinakampanjan tuotteet

 

Keitele-kiertoilmatakassa yhdistyvät takan ulkonäkö sekä kamiinan nopea ja tehokas lämmöntuotto. Saatavilla kolme upeaa väriä: musta, harmaa sekä valkoinen. Iso ja kaunis lasiluukku viimeistelee kokonaisuuden. ⁠ Nopeasti lämpiävä rakenne ja tehokas ilmankierto takaavat nopean lämmön tuotannon heti sytytyksen jälkeen.

Tämän laadukkaan Suomessa suunnitellun ja valmistetun takan kasaat vaivatta itse selkeän kokoamisohjeen ja merkittyjen osien ansiosta. Takka toimitaan yhdellä lavalla – sen pieni koko ja kevyt rakenne tekevät takasta helposti kuljetettavan. ⁠

Keitele-takalle on myönnetty avainlippu-merkki. Se on suunniteltu ja valmistettu Suomessa Viitasaarella Pislan tehtaalla.

Nyt Keitele-takka hintaan 1990,- (ovh. 2490,-), tarjous on voimassa 30.4. saakka ja vain verkkokaupassamme.

Lähetä muistilistana
Voit lähettää tuotelistan itsellesi tai ystävällesi, jolloin tuotteet on kätevämpi kerätä myymälässä. Sinä, tai kuka tahansa jolla on linkki voivat tarkastella ja hyödyntää koria.
Palaa Lähetä muistilistana
Lähetä keräilykori itsellesi tai ystävällesi.
Keräilykori lähetetty onnistuneesti!

0
Pisla-keräilykori