LACUNZA – Luonnollista mukavuutta

Lacunzan juuret ovat Sakanan laaksossa Navarrassa Pohjois-Espanjassa. Yrityksen historia jatkuu yli puolen vuosisadan taakse. Ajan saatossa rautavalimosta ja keittouuni- ja takkatehtaasta on kasvanut edistyksellinen ja kansainvälinen erilaisiin tulisijoihin erikoistunut alansa asijantuntija.

Lacunzan liiketoiminta perustuu kestävään kehitykseen ja ympäristön kunnioittamiseen, innovaatioihin, teknologiaan, muotoiluun ja asiakaslähtöisyyteen. Tämä näkyy tuotevalikoimassa, materiaaleissa ja energialähteissä sekä laadussa ja omien tuotteiden suunnittelussa.

Kestävä kehitys

Ympäristöstä ja metsistä huolehtimisen tärkeys on Lacunzalle selviö. Kaikessa toiminnassa ja tulisijojen valmistusprosesseissa pyritään saavuttamaan suurin energiatehokkuus ja pienin ekologinen jalanjälki. Metsiä, jotka tarjoavat yhden suurimmista lämmön ja energian lähteistämme; puuta, hoidetaan ja istutetaan tulevaisuuden elinvoiman ylläpitämiseksi.

Lacunzalla on laaja kansallisten jakelijoiden verkosto ja tuotteita viedään noin kolmeenkymmeneen maahan ympäri maailmaa. Pisla Oy on Lacunza -brändin maahantuoja yksinmyyntioikeudella Pohjoismaissa.

 

TAKUU 12 kk

Jälleenmyyjiämme
 • Lacunza Bristol kamiina

  valurauta / vermikuliitti / musta

  700 x 400 x 850

  Sisältö: 1

 • Lacunza Atlantic 603 kamiina

  teräs / vermikuliitti / musta

  600 x 400 x 850

  Sisältö: 1

 • Lacunza Atlantic 613R kamiina

  teräs / vermikuliitti / musta

  600 x 485 x 1100

  Sisältö: 1

 • Lacunza Altea kamiina

  teräs / vermikuliitti / musta

  601 x 426 x 1100 mm

  Sisältö: 1

 • Lacunza Sagra CH kamiina

  teräs / valurauta / vermikuliitti / musta

  538 x 463 x 853 mm

  Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori