Paikka kaikelle, kaikki paikalleen!

Kun kaikille kodin ja pihan työvälineille on paikkansa, on hommiin mukavampi ryhtyä, kun ei tarvitse ensin etsiä mistä tavarat tällä kertaa mahtavat löytyä. Intohimoinen harrastaja taas nauttii, kun harrastusvälineet ovat siististi säilytyksessä. Tavarat säilyy paremmassa kunnossa ja niiden käyttö on helpompaa, kun niille on sopiva tila ja oikeanlainen säilytyspaikka.

Pislan valikoimiin kuuluu monenlaisia säilytystuotteita varastoihin ja kaikkiin kodin sisätiloihin. Nyt esittelemme joitakin parhaita paloja. Kaikki säilytystuotteemme löydät täältä.

 

Yleis- ja puutarhakoukustot

Yleis- ja puutarhakoukustosarjat sisältävät seinään kiinnitettävät kiskot ja kiskoihin sijoiteltavia koukkuja. Kiskot kestävät 100 kg painon ja yksittäinen koukku jopa 20 kg painon. Koukut siis kannattelevat painaviakin tuotteita tukevasti. Yleiskoukustosarja sisältää kaksi kiskoa ja seitsemän koukkua. Puutarhakoukustosarjassa kiskoja on neljä ja koukkuja yksitoista. Kiskot voidaan asentaa kiinni toisiinsa tai erikseen. Koukut voidaan sijoittaa mihin kohtaan tahansa ja niiden paikkoja voidaan vaihtaa vapaasti. Muunneltavuutta siis riittää.

 

Alumiiniset koukkusetit ja muut koukut

Koukkusarjat sisältävät erilaisia koukkuja, joko neljä tai kuusi kappaletta.  Koukut ovat kevyitä mutta tukevia alumiinisia koukkuja muovisilla päätytulpilla. Koukkuja voidaan käyttää niin sisätiloissa kuin varastoissakin ja niitä yhdistelemällä saadaan luotua hyvin monipuolisia säilytyskokonaisuuksia.

Koukkuja on myynnissä myös yksittäin; malleja on useita erilaisia, samoin kokoja, yli 40 erilaista koukkua! Osa koukuista on pinnoitettuja. Pinnoitus suojaa tuotetta naarmuuntumiselta, mutta myös pitää säilytettävän tuotteen paikallaan liukumattoman pintansa ansiosta.

Muutamaa koukkumallia on mahdollista käyttää myös hyllynkannattimena. Alla olevassa kuvakokoelmassa on ideoita koukkujen käyttöön.

koukkujen avulla voi luoda monenlaisia ja muuntuvia säilytyspaikkoja työ- ja harrastevälineille.

 

Telineet polkupyörille

Polkupyörille on useita erilaisia telineitä ja säilytystuotteita. Yksinkertaisimmat ovat koukkuja, jotka kiinnitetään kattoon ja johon pyörän saa riippumaan. Nämä ovat käteviä varsinkin pidempiaikaiseen säilytykseen, vaikkapa talven yli, kun pyörä ei ole käytössä.

Pyörän voi myös nostaa seinälle säilytykseen. Telineitä tähän tarkoitukseen on useita erilaisia. Pyörän voi kiinnittää telineeseen renkaasta, polkimesta, sarvista tai rungosta. Uusin mallimme on samaa sarjaa kuin yleis- ja puutarhakoukustot. Polkupyöräkoukustosarja sisältää kaksi kiskoa ja niihin koukut kuudelle pyörälle.

Sinkitystä teräksestä valmistettu polkupyöräteline on seinään asennettava. Telinettä voi kääntää 180 astetta. Pyörä voidaan vain työntää telineeseen ja se pystyy pystyssä. Mainio tuote siis, kun polkupyörää käytetään paljon.

 

Harrastusvälineet

Uutuutena valikoimassamme on suksikoukusto viidelle suksiparille tai lumilaudalle. Teline on samaa sarjaa yleis- ja puutarhakoukustosarjojen kanssa. Se sisältää yhden kiskon ja viisi koukkua, jotka on suunniteltu juuri suksien ja sauvojen säilytykseen. Saatavilla on myös yhden suksiparin telineitä, jos on tarpeen laittaa hyvin eri mittaisia suksia säilöön.

Uutta on myös vapateline viidelle vavalle, jossa vavat pysyvät siististi pystyssä, eivätkä kaatuile kasaan.

Golffareiden varusteille on oma telineensä. Golfvarustetelineeseen mahtuu 2 golflaukkua ja siinä on säilytystaso kengille sekä tilaa muille tarvikkeille. Myös tämä teline on samaa kiskojärjestelmää kuin yleis- ja puutarhakoukustot sekä suksi- ja pyörätelineet. Näiden kiskosettien avulla saat luotua todella monipuolisen ja muunneltavan säilytysjärjestelmän.

 

Työkalut talteen

Työkaluille on omat pidikkeensä, joiden avulla ne saadaan pidettyä järjestyksessä ja pois lojumasta tasoilta ja pöydiltä.

Magneettikisko asennetaan seinälle, ja metalliset työkalut kiinnittyvät magneettiseen kiskoon. Työkalukiskoon voidaan asettaa kolme varrellista työkalua, jonka varren paksuus on halkaisijaltaan 16-32 mm. Kiskossa olevia pidikkeitä myydään myös irrallisina tuotteina.

Rengastelineen avulla säilytät kesä- tai talvirenkaat kätevästi seinällä. Teline kantaa 90 kg painon ja tyhjänä sen saa käännettyä pois tieltä.

 

Wall-U

Wall-U säilytysjärjestelmän avulla rakennat säilytystilaa varastoon tai vaatehuoneeseen. Kaiken perustana on seinään kiinnitettävät kiskot, joihin kiinnitetään kannakkeet joko hyllyille tai ulosvedettäville koreille. Lisäksi järjestelmään kuuluu erimittaisia vaatetankoja.

Kuvassa olevat mattamustat naulakko ja kenkätaso ovat kivan yksinkertaiset mallit moderniin kotiin.

 

Älä unohda myöskään laajaa valikoimaamme hyllynkannattimia ja vaatetankoja kannattimineen sekä naulakoita.  Näiden avulla saat luotua säilytystilaa sinne missä sitä tarvitset, vain mielikuvitus on rajana.

Pisla viimeistelee kotisi.

 

 

 

Avainsanat:

Jaa kirjoitus:

0
Pisla-keräilykori