Kesällä nähdään ystäviä!

Kesään kuuluu monenlaista tapahtumaa. Valmistutaan koulusta, vietetään perhejuhlia, pidetään rentoja mökkitapaamisia, lomaillaan, ollaan töissä..

Olipa kesäsi juhlaa tai arkisia puuhia, voit tarvita ideoita muistaa kesän ystäviäsi ja juhlijoita. Tässä alla muutamia hyviä käytännön lahjaideoita ja vinkkejä mökkituliaisiksi – ja mikseipä ne kävisi ihan vain itsellesikin.

Muistathan, vaihtuvien kampanjoidemme lisäksi toimitamme yli 200 € ostokset veloituksetta∗!

∗ ILMAINEN TOIMITUS EI KOSKE MARKIISEJA.

RENTOUTTAVIIN SAUNAHETKIIN

Opa Lumo saunatuotteet

Sauna kuuluu suomalaiseen kulttuuriin ja etenkin kesään. Sauna voi olla yksinkertaisen karu, mutta sen voi myös laittaa kauniiksi ja muihin kodin tai mökin tiloihin sopiviksi. Mikä sen ihanampaa, kun kun saunominen tarjoaa puhdistautumisen ja hyvän olon lisäksi myös silmänruokaa!

Kauniit, tyylikkäät sekä ergonomiset saunakiulut ja kauhat viimeistelevät saunan. Saunakosmetiikka hellii ihon ja raikkaat tekstiilit sekä suojaavat että antavat ilmettä.

Hanki näistä mökkituliainen tai paketoi kesäjuhlaan lahjaksi!

Rentouttaviin saunahetkiin

TAKKATULEN ÄÄRELLÄ

HTT Tulisijatarvikkeet

Honka ja Kelo puunkantotelineet ja takkasetit sopivat mitä parhaiten vaikkapa hääparille lahjaksi. Ja kyllähän näitä kelpaa viedä myös tupaantuliais- tai mökkilahjoiksi.

HTT Tulisijatarvikkeissa on todella laaja valikoima telineitä jokaiseen makuun. Perinteiset takorautaiset mallit ovat saaneet rinnalleen kevyet, skandinaavisen yksinkertaiset mallit, jotka ovat valmistettu vanerista ja merialumiinista.

Kelo ja Honka -sarjan tuotteet ovat myös saaneet Avainlippumerkin käyttöoikeuden.

On mistä valita

varastoi, lukitse, säilytä

Käytännölliset lahjaideat

Useimmiten ei tule ajatelleeksi, että ihan käytännön arkiset tuotteet voisivat sopia myös lahjaksi ja tuliaiseksi.

Lukot, mittarit, säilytysratkaisut ja muut kodin ja vapaa-ajan tarpeisiin sopivat tuotteet ovat varmasti myös saajan mieleen. Jos pelkkä tuote tuntuu liian arkiselta, sujauta mukaan jokin kiva itse tehty kortti, valokuva tai herkku, niin suosio on taattu!

Mittareita, lukkoja ja muuta tarpeellista

TAKORAUTA

Yksilöllistä ilmettä

Jos ystäväsi on rustiikin ystävä, yllätä hänet yksilöllisellä takorautatuotteella.

Tuotteet antavat perinteistä, uniikkia ja arvokasta ilmettä niin kesämökin, piharakennuksien kuin sisustuksenkin yksityiskohtiin. Takorauta antaa ulottuvuutta myös nykyaikaiseen sisustukseen mahdollistaen monenlaisia persoonallisia ja luovia ratkaisuja.

"Vanhan ajan sepän" tuotevinkit

KYLPYHUONEEN VOI UUDISTAA PIENILLÄ TAI SUURILLA IDEOILLA

Kattava valikoima kylpyhuonesarjoja

Kylpyhuonesarjoissamme on mistä valita! Meiltä löytyy upeita kokonaisuuksia kylpyhuoneiden säilytys- ja pientuotteisiin. Pisteen i:n päälle voit viimeistellä kylpyhuonetekstiileillä.

Lahjaideoiksi sopivat hyvin pienemmät tuotteet; hammasmukit, saippuapullot, peilit, roskikset ja muut pientarvikkeet. Näistä voit koota nuorelle vasta valmistuneelle ensimmäiseen kotiin paketin, josta on sekä iloa että hyötyä!

Kaunista kylpyhuoneeseen

Lähetä muistilistana
Voit lähettää tuotelistan itsellesi tai ystävällesi, jolloin tuotteet on kätevämpi kerätä myymälässä. Sinä, tai kuka tahansa jolla on linkki voivat tarkastella ja hyödyntää koria.
Palaa Lähetä muistilistana
Lähetä keräilykori itsellesi tai ystävällesi.
Keräilykori lähetetty onnistuneesti!

0
Pisla-keräilykori