OPA x Huono Äiti

Opa on tuonut laatua keittiöön jo vuodesta 1926. Meille on tärkeää, että tuotteet kestävät aikaa ja että niiden käyttäminen sekä puhdistaminen on vaivatonta. Opa ja Huono Äiti yhdistivät voimansa, jonka tuloksena on syntyi tuotteita, jotka tekevät ruoanlaitosta nautittavampaa aina valmisteluista lautaselle saakka.

Lue artikkeli OPA x Huono Äiti -tuotteista huonoaiti.fi

 

 

 

Hyvä kattila, parempi kokki.

OPA x Huono Äiti tuotteissa yhdistyvät Opa tuotevalikoiman sydän, kotimaiset Mari teräskattilat, jotka ovat olleet suomalaisten keittiöiden suosikki jo 70-luvulta saakka sekä käytännöllinen kaatokansi keitinveden pois kaatamiseen.

Korkealaatuisesta teräksestä valmistetut kattilat sopivat kaikille liesityypeille sekä uuniin. Silikonireunainen kansi on uuninkestävä 220 asteeseen saakka.

OPA x Huono Äiti kattila 1.5 L
OPA x Huono Äiti kattila 3.0 L
OPA x Huono Äiti kattila 5.0 L

 

Kannen silikonisessa reunassa kaksi eri kokoista siivilää valutusta varten, pienempi sopii esimerkiksi pastan valuttamiseen ja isompi perunoiden keitinveden kaatamiseen. Kannen reunoista saa tukevan otteen.

 

Hyvä pannu, parempi kokki.

Pinnoitettu paistinpannu sopii jokapäiväiseen ruoanlaittoon. Korkean reunan ansiosta pannulla voidaan valmistaa suurempiakin ruokamääriä kerralla. Sopii kaikille liesityypeille, myös uuniin.

Tarttumattoman pinnoitteen ansiosta ruoanlaitto ja puhdistaminen on vaivatonta. PFOA-vapaa, turvallinen sisäpinnoite.

OPA x Huono Äiti PAISTINPANNU 28 cm

0
Pisla-keräilykori