Avainpesä Matrix

teräs / satiini

Sisältö1

Tuotekoodi10406280

EAN6414676004585

Paino0.518 kg

169,00 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

MATRIX AVAINPESÄ on täydellinen helasarja, joka sopii useimpiin ulko-oviin. Pakkaus sisältää avainpesän ja vääntönupin, vääntöraudan, korotuspalan (käytetään tarvittaessa), ruuvit, avainkortin ja kuusi avainta.

 • KORKEA AVAINTURVALLISUUS Avain ei ole silmämääräisesti luettavissa ja siitä johtuu korkea avainturvallisuus: avainta ei voi kopioida laittomasti. Avainturvallisuutta vahvistaa se, että lisäavaimia voi tilata ainoastaan valtuutetuissa lukkoliikkeissä avainkorttia vastaan. Säilytä kortti!
 • HELPPO KÄYTTÄÄ Käyttäjäystävällisesti ja symmetrisesti muotoiltu Matrix-avain osuu avainpesään aina oikein päin. Tarkkuusjyrsittyjen reunojen ansiosta avain toimii avainpesässä pehmeästi ja kitkatta. Symmetrisyys lisää myös avaimen käyttöikää. Nikkelihopeinen Matrix-avain kestää jopa miljoona avausliikettä.
 • LAADUKAS JA KESTÄVÄ AVAINPESÄ Tiiviin rakenteensa ansiosta pöly ei pääse aikojen saatossa heikentämään avainpesän toimintakuntoa. Avainpesässä on useita lukintaelementtejä ja niiden liikkeet ovat pieniä, mikä estää osien kulumisen ja takaa siten järjestelmälle pitkän iän ja tavanomaista merkittävästi pidemmän takuun. Matrix-lukituksen tuotetakuu on viisi vuotta.
 • SARJOITUKSET Kaikki avainpesät voidaan sarjoittaa samaan sarjaan.
 • LUKKORUNGOT Matrix-lukitusjärjestelmä tarjoaa erilaisia lukkorunkoja ja lukitustapoja. Valittavissa on manuaalinen lukitus (lukkorungot DL 9195 ja DL 712), jolloin ovi lukitaan kotoa lähtiessä avaimella, harkiten, eivätkä avaimet voi jäädä vahingossa lukkojen taakse sisälle. Vaihtoehtona manuaaliselle lukitukselle ovet voidaan varustaa suomalaisille tutuilla automaattisesti takalukittuvilla lukkorungoilla DL 3115, DL 31150, DL 33015 ja DL 4115.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avainpesä Matrix”

Saatat myös pitää...

 • Avainpesä Matrix

  teräs / satiini

  Sisältö: 2

 • Matrix avainpesä 2 kpl + riippulukko sarjoitettu

  teräs / satiini

  Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori