Easy Kaareva kattokiskosetti 2m

alumiini / valkoinen RAL9016 / maalattava

200 cm

pituus

Sisältö1

Tuotekoodi20000660

EAN6414676016823

Paino0.47 kg

27,95 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Pisla Easy Kaareva kattokiskosetti on helposti asennettava kiskojärjestelmä taulujen ripustukseen. Kiskon kaunis pyöristetty muoto sulautuu katon ja seinän väliin ja on siitä syystä on tyylikäs ja huomaamaton.

Kiskon kiinnitys käy helposti paketin mukana tulleilla kiinnikkeillä. Ensin asennetaan kiinnikket kattoon noin 40 cm välein, jonka jälkeen kisko vain painetaan kiinnikkeisiin.

Kiskoa on mahdollista jatkaa saumattomasti toisella kiskolla siten, että kiskot asennetaan puskuun. Jos kiskoa halutaan lyhentää, se käy rautasahalla sahaamalla. Taulujen ripustuslangat asetetaan paikalleen kiskon päästä. Lankaa voidaan liikutella esteettömästi kiskon ollessa asennettuna.

Kiskon kantavuus 20 kg/m tekee siitä vankan ja luotettavan ripustusjärjestelmän. Kiskoon sopii kaikki Pisla Easy -taulunripustusjärjestelmän koukut ja vaijerit (ostettavissa erikseen).

 

Pakkaus sisältää:

  • 200 cm pitkän taulukiskon
  • 6 kpl kattokannattimia kiinnitystarvikkeineen
  • 2 kpl Easy Minikoukkua (max. 4 kg) 150 cm pitkällä nylonvaijerilla
  • 2 kpl kiskon päätytulpat

 

Kiskon viimeistelynä on valkoinen pohjaväri, eli se on maalattavissa esimerkiksi seinän sävyyn. Pohjaväri on puolikiiltävä ja sävy on vastaava kuin RAL9016.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Easy Kaareva kattokiskosetti 2m”

Pisla Easy -taulunripustusjärjestelmä sisältää kiskon, kiinnitystarvikkeet, kaksi Easy Minikoukkua nylonvaijerilla (max. 4 kg) sekä kiskon päätytulpat.

Setissä on mukana tulpat kiskon kiinnittämiseksi esim. betoniin tai muuhun tulppien käyttöä vaativaan materiaaliin. Reiät tulpille kannattaa tehdä tulpan halkaisijaa vastaavalla (=samalla halkaisijalla) terällä. Tuotteessa on 6 mm proput, joten poranterän koko  tällöin 6-6,5 mm.

Suositeltava kannakeväli on 3 kannaketta / metri, jolla saadaan kiskolle kantavuus 20 kg/m.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Asennusohje
0
Pisla-keräilykori