Easy Minikoukku + pysäytin, viistoon asennettava

teräs / nylonvaijeri

150 cm / max. 4 kg

pituus / kantavuus

Sisältö2

Tuotekoodi20000760

EAN6414676016892

Paino0.029 kg

8,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Pisla Easy pysäyttimen avulla koukun voi lukita tiettyyn paikkaan kiskolla. Pysäyttimen avulla ripustat taulut myös viistoon asennetuille kiskoille, kuten portaikkoihin ja viistoille sisäkattolinjoille.

Pisla Easy lisäosapaketti sisältää minikoukun, 150 cm pitkän nylonvaijerin, lukitusruuvin ja sen kiristykseen sopivan työkalun. Koukun maksimikantavuus 4 kg. Koukku sopii kaikkiin Pisla Easy katto- ja seinäkiskoihin. Koukun ripustuslanka asetetaan paikalleen kiskon päästä. Lankaa voidaan liikutella esteettömästi kiskon ollessa asennettuna.

Vinkki! Jos nylonvaijeri näkyy taulun takaa, etkä halua katkaista sitä, pyöräytä se kierteelle ja piilota taulun taakse.

 

Pisla Easy tarjoaa valikoiman koukkuja, jotka on kehitetty käytettäväksi ripustusvaijereiden ja ripustusjärjestelmien kanssa. Koukkusarja sisältää vaihtoehtoja, joista voit valita pelkän koukun, koukun ja vaijerin, kappaleittain tai kahden kappaleen paketeissa. Koukut kestävät painoa 4-20 kg / koukku. Käytännössä useimmat seinälle ripustettavat tuotteet painavat alle 10 kg.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Easy Minikoukku + pysäytin, viistoon asennettava”

Vaijerin asennus

Aseta vaijeri kiskoon haluamallesi kohdalle. Aseta sen taakse pysäytin ja käännä pysäyttimen sisällä olevaa kisistysruuvia pakkauksen mukana tulevalla työkalulla, kunnes pysäytin pysyy paikallaan.

 

 

 

 

 

Koukun asennus

Aseta koukku vaijeriin haluamallesi korkeudelle. Kiristä koukku käsin kääntämällä, älä käytä työkaluja kääntämiseen. Varmista kiristys vuorokauden kuluttua. Minikoukku kannattaa maksimissaan 4 kg painon.

 Videot

Tuote-esittelyt ja ohjeet.

0
Pisla-keräilykori