Easy seinäkiskosetti 6m

alumiini / valkoinen RAL9016 / maalattava

3 x 200 cm

pituus

Sisältö1

Tuotekoodi20000740

EAN6414676016885

Paino1.066 kg

61,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Pisla Easy -kiskosetti on helposti asennettava kiskojärjestelmä taulujen ripustukseen. Parhaimmillaan järjestelmä on asennettuna koko seinän mitalle tai kulmapalojen (ostettavissa erikseen) avulla koko huoneeseen. Kiskojärjestelmä on vankka, turvallinen ja huomaamaton, ja sen avulla saat luotua muunneltavia ja näyttäviä asetelmia seinillesi.

Kiskoa on mahdollista jatkaa saumattomasti toisella kiskolla siten, että kiinnityspala tulee kiskojen saumakohtaan. Jos kiskoa halutaan lyhentää, se käy rautasahalla sahaamalla. Taulujen ripustuslangat asetetaan paikalleen kiskon päästä. Lankaa voidaan liikutella esteettömästi kiskon ollessa asennettuna.

Kiskon kantavuus 20 kg/m tekee siitä vankan ja luotettavan ripustusjärjestelmän. Kiskoon sopii kaikki Pisla Easy -taulunripustusjärjestelmän koukut ja vaijerit (ostettavissa erikseen).

 

Pakkaus sisältää:

  • 3 kpl  200 cm pitkää taulukiskoa
  • 18 kpl seinäkannattimia kiinnitystarvikkeineen
  • 4 kpl Easy Minikoukkua (max. 4 kg) 150 cm pitkällä nylonvaijerilla
  • 2 kpl kiskon päätytulpat

 

Kiskon viimeistelynä on valkoinen pohjaväri, eli se on maalattavissa esimerkiksi seinän sävyyn. Pohjaväri on puolikiiltävä ja sävy on vastaava kuin RAL9016.

Seinälistasettiä on saatavilla myös 200 cm ja 400 cm pitkinä setteinä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Easy seinäkiskosetti 6m”

Pisla Easy -taulunripustusjärjestelmä sisältää kiskon, kiinnitystarvikkeet, kaksi Easy Minikoukkua nylonvaijerilla (max. 4 kg) sekä kiskon päätytulpat.

Setissä on mukana tulpat kiskon kiinnittämiseksi esim. betoniin tai muuhun tulppien käyttöä vaativaan materiaaliin. Reiät tulpille kannattaa tehdä tulpan halkaisijaa vastaavalla (=samalla halkaisijalla) terällä. Tuotteessa on 6 mm proput, joten poranterän koko  tällöin 6-6,5 mm.

 

 

 

 

 

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Asennusohje

Videot

Tuote-esittelyt ja ohjeet.

0
Pisla-keräilykori