Heavy Metal Hiiliteräspannu 28 cm

hiiliteräs / musta

∅ 280 mm

Sisältö1

Tuotekoodi52260060

EAN6412452528003

Paino1.392 kg

44,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Hiiliteräspannu on loistava vaihtoehto pinnoitetuille pannuille, mutta se vaatii valuraudan tapaan pientä hoitoa. Tämä pannu vain paranee käytön myötä.

Heavy Metal Hiiliteräspannu 28 cm

  • Hiiliteräspannussa ei ole poiskuluvaa pinnoitetta
  • Oikein pidettynä ja huollettuna pitkäikäinen pannu
  • Sopii kaikille liesityypeille, myös uuniin
  • Tarttumattomuusominaisuudet paranee käytön myötä
  • Pannu sopii erinomaisesti ruskistamiseen voin ja öljyn kanssa, jolloin paistettavaan ruokaan saadaan herkullinen maku ja rapea paistopinta
  • Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä
  • Suuaukon halkaisija 28 cm, pohjan halkaisija 22 cm
  • Pannun reunan korkeus 4,8 cm, kahvan pituus 23 cm

Hiiliteräspannu on loistava vaihtoehto pinnoitetuille pannuille, mutta se vaatii valuraudan tapaan pientä hoitoa. Tämä pannu vain paranee käytön myötä. Hyvin hoidettuna pannun pintaan syntyy luonnollinen nonstick-pinta, joilloin hoidon tarve vähenee ja tarttumattomuus paranee. Rasvapolttoa varten suosittelemme ostettavaksi Muurikka Silavaa paistinpannun kanssa. Pannun kanssa voidaan käyttää metallisia työvälineitä ja se sopii kaikille liesityypeille, myös uuniin. Tehty kovaan käyttöön!

Pannun materiaali on musta hiiliteräs. Pannussa ei ole käytetty mitään pinnoitteita. Pannun musta pinta on käytetyn raaka-aineen (musta hiiliteräs) ominaisuus, ei siis erikseen pannun pintaan lisätty kerros. Koska pannu ei ole ruostumatonta terästä, on tärkeää noudattaa käyttöönotto -ja hoito-ohjeita huolellisesti. Oikeanlainen käsittely parantaa paisto-ominaisuuksia ja suojaa pannua ruostumiselta. Pannu kestää kuumuutta, mutta ei shokkimaista kuumennusta, joten kuumennus täytyy tehdä maltillisesti. Pannun kanssa voi käyttää metallisia työvälineitä. Oikein käytettynä ja huollettuna pannu on pitkäikäinen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Heavy Metal Hiiliteräspannu 28 cm”

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Lataa asennusohjeet
0
Pisla-keräilykori