Kotakeittiö piippusetti 1,5 m

teräs / musta

1000 + 500 / Ø360 / Ø300 mm

Sisältö1

Tuotekoodi43001155

EAN6418075411555

Paino15 kg

279,00 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Kotakeittiö piippusetti 1 m + 0,5 m musta

 • Sisältö: Läpivientiputki (Ø 36 cm) kantokauluksella + piippuputki sadekauluksella (Ø 30 cm, korkeus 1 m) + jatkopiippu (Ø 30 cm, 0,5 m)

Kotakeittiö piippusetti sisältää: läpivientiputki kantokauluksella + piippuputki sadekauluksella ja jatkopiippu. Piippusetin kokoonpanoon kuuluva läpivientiputki soveltuu suoraan vain eristämättömiin ja välikatottomiin rakennuksiin. Mikäli suunnittelet Kotakeittiö tulisijan asentamista lämpöeristettyyn tai välikatolliseen rakennukseen tarvitset mittatilaustyönä valmistettavan paloeristetyn läpiviennin. Paloeristetyn läpiviennin rakentamisessa kannattaa kääntyä paikallisen paloturvallisuusviranomaisen puoleen.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kotakeittiö piippusetti 1,5 m”

Piippusettien asennus

Läpivientiputken tarkoitus on varmistaa kuuman, katon läpi vietävän piipun turvallinen etäisyys kattorakenteista. Läpivientiputki viedään kattoon tehdyn reiän läpi ulkokautta rakennuksen sisälle ja se jää kantamaan kantokauluksestaan katon harjalle. Piippuosat viedään läpivientiputken läpi ulkokautta rakennuksen sisälle ja kiinnitetään Kotakeittiön savukupuun.Tarvittava määrä jatkopiippuja määräytyy rakennuksen sisäkorkeuden mukaisesti katosta Kotakeittiön savukupuun mitaten ja rakennuksen ulkopuolella piipun pitää olla vähintään 800mm katon harjan yläpuolella rakennusmääräysten mukaisesti. Veto piipussa on parempi, jos piipun korkeus rakennuksen ulkopuolella ylittää reilusti minimivaatimukset. Sopivan mittaisia piippuja valitessa on hyvä huomioida, että liitäntäkohta lyhentää piipun kokonaismittaa 40 mm. Suosittelemme, että kaikki piippuputkien väliset liitokset varmistetaan poraavilla peltiruuveilla tai kuumuuden kestävällä liimamassalla. Näin varmistetaan piipun pysyminen paikoillaan myös kovassa tuulessa.Sadekaulus asennetaan piippuun läpivientiputken yläpuolelle. Sadekauluksen tarkoitus on estää sadeveden pääsy piipun ja läpivientiputken välisestä raosta sisälle rakennukseen. Sulkupeltipiipun avulla voit säätää vetoa sekä lämpöä rakennuksen sisällä. Pelti on oltava auki aina kun Kotakeittiössä pidetään tulta. Sulkupellin kiinni ollessa lämpö säilyy paremmin rakennuksen sisällä. Lisäksi sulkupellin avulla voidaan estää esimerkiksi eläinten ja roskan pääsy rakennuksen sisälle katon kautta sinä aikana, kun Kotakeittiö on käyttämättömänä.

Saatat myös pitää...

 • Kotakeittiö jatkopiippu 1 m

  teräs / musta

  1000 mm / Ø300

  Sisältö: 1

 • Kotakeittiö piippusetti 2 x 1 m

  teräs / musta

  1000 x 2 / Ø360 / Ø300 mm

  Sisältö: 1

 • Kotakeittiö jatkopiippu 0,5 m

  teräs / musta

  500 mm / Ø300

  Sisältö: 1

 • Kotakeittiö kattotuki

  ruostumaton teräs

  Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori