Opa Mari haudekattila 5,0/3.4 L, non-stick

teräs / nonstick-pinnoitettu

3,4 L

Sisältö1

Tuotekoodi52010250

EAN6412450153504

Paino1.896 kg

84,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Haudekattila on parhaimmillaan herkästi pohjaan palavien ruokien, esim. puurojen, kastikkeiden, vanukkaiden ja munakokkelin valmistuksessa. Ruoka ei pala pohjaan ja se valmistuu vesihauteessa hautumalla lähes itsekseen. Haudeosan tarttumaton nonstick- pinnoite helpottaa astian puhdistamista. Sopii kaikille liesityypeille. Kattila 5 l, haudeosa 3,4 l.

  • Haudekattilassa ruoka valmistuu hautumalla haudeosassa kiehuvan veden päällä
  • Ruoka ei pala pohjaan, haudeosa on helppo puhdistaa
  • Teräskattila 5 L
  • Haudeosa non-stick pinnoitteella 3,4 L
  • Teräskattilaa voidaan käyttää erikseen tavallisena kattilana
  • Haudeosaa voidaan käyttää uunivuokana, kestää max. 220 asteen lämmön
  • Sopii kaikille liesityypeille
  • Teräskattila on konepestävä

Haudekattilassa on kaksi osaa, haudeosa ja kattila. Ruoka valmistuu hellävaraisesti hautumalla haudeosassa, joka on kattilassa kiehuvan veden päällä. Tämä on huoleton tapa valmistaa esim. maitopohjaisa puuroja ja kastikkeita. Ruoka ei pala pohjaan ja se valmistuu lähes itsekseen. Haudeosan tarttumaton nonstick-pinnoite helpottaa astian puhdistamista sellaisistakin ruoka-aineista, jotka tarttuvat yleensä tiukasti kiinni astiaan. Haudekattilassa ruokaa ei tarvitse valvoa ja sekoittaa yhtä huolellisesti kuin tavallisessa kattilassa.

Teräskattilaa voi käyttää myös erikseen tavallisena kattilana ja haudeosaa vaikkapa uunivuokana. Kansi sopii sekä kattilaan että haudeosaan. Haudekattilassa on kolmikerrospohja, se sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle. HUOM! Tarkista oman induktiolietesi valmistajan käyttöohjeista minkä kokoinen astia sopii parhaiten liedellesi. Pinnoitettu haudeosa on käsinpestävä, teräksinen pohjakattila tiskikonepestävä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Opa Mari haudekattila 5,0/3.4 L, non-stick”

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

KÄYTTÖOHJE
0
Pisla-keräilykori