Opa Mari paistokattila 26 cm

ruostumaton teräs

3,0 L

Sisältö1

Tuotekoodi52010170

EAN6412455201705

Paino1.63 kg

69,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Korkealaatuisesta teräksestä valmistettu 3.5 litrainen paistokattila kannella. Paistokattilan ison paistoalan ja korkean reunan ansiosta se sopii monipuoliseen ruoanlaittoon.

Mari Paistokattila 26 cm

  • Suomessa suunniteltu ja valmistettu, avainlipputuote
  • Sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle
  • Valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä
  • Konepesun kestävä
  • 10 vuoden takuu
  • Suuaukon halkaisija 26 cm, tilavuus 3.0 litraa

Korkealaatuisesta teräksestä valmistettu 3.5 litrainen paistokattila kannella. Paistokattilan ison paistoalan ja korkean reunan ansiosta se sopii monipuoliseen ruoanlaittoon. Monikäyttöisellä paistokattilalla saat aikaan padat, erilaiset uuniruoat ja pihvit illallispöytään. Kauttaaltaan teräksinen astia kestää korkeitakin lämpötiloja ja se sopii erinomaisesti uuniin. Käytä aina paistaessa rasvaa, älä kuumenna tyhjänä. Huoltovapaa paistokattila on helppo pitää puhtaana, se voidaan pestä huoletta astianpesukoneessa. Sopii kaikille liesityypeille ja uuniin. Suomessa suunniteltu ja valmistettu.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Opa Mari paistokattila 26 cm”

Tilavuus: 3,0 L
Suuaukon halkaisija: 26 cm
Materiaali: ruostumaton teräs

Rahtipaino: 1.63 kg

Lämpötilan säätö on ruostumattoman paistokattilan käytön kannalta tärkeää. Ruostumaton astia ruskistaa huomattavasti matalammissa lämpötiloissa kuin pinnoitetut astiat, joten on tärkeää laskea lieden lämpötilaa, jottei ruoka tartu kattilaan ja pala pohjaan. Herkästi pohjaan palavissa raaka-aineissa, kuten kana tai kala, käytä alhaisia paistolämpötiloja ja lisää kattilaan reilusti rasvaa tai öljyä paistaessa. Valkuaisaineet voivat tarttua teräkseen jo matalissa lämpötiloissa ja siistin paistotuloksen saavuttaminen voi aluksi olla haastavaa. Kokeilemalla löydät sopivan paistolämpötilan. Vältä turhaa ruoan kääntämistä paistamisen alkuvaiheessa. Anna raaka-aineen paistua ensin rauhassa, jolloin hyvä paistopinta pääsee muodostumaan ja käännä vasta sitten. Tämä vähentää myös raaka-aineiden tarttumista huomattavasti.

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

KÄYTTÖOHJE
0
Pisla-keräilykori