Muurikka Classic sähkögrilli 2200W

ruostumaton teräs, puu

830 x 1000 x 510 mm

Sisältö1

Tuotekoodi54220020

EAN6412456820400

Paino13.204 kg

379,00 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Grillauksen iloa paikasta riippumatta, pihalla, terassilla ja parvekkeella! Tehokas sähkögrilli portaattomalla tehonsäädöllä. Grillausvalmis 3 minuutissa ja helppo pitää puhtaana vaihdettavan suoja-astian ansiosta. Tämän grillin vahvuudet ovat hyvä teho ja erikseen saatavat monipuoliset lisävarusteet, kuten erilaiset pannut ja savustusastia! Helposti liikuteltavalla Muurikka Classic Sähkögrillillä valmistuu niin herkulliset grillivihannekset kuin kauniisti ruskistuneet pihvitkin. Erittäin tehokas sähkögrilli sopii vaativammallekin grillaajalle – se kuumenee nopeasti ja portaattoman tehonsäädön ansiosta se sopii monenlaiseen grillaukseen. Kompaktin kokoinen, tukeva grilli sopii pieneenkin tilaan, kuten parvekkeelle, sivutasot helposti irrotettavissa. Välihyllyä voidaan käyttää säilytystilana esim. mausteille. Tämän grillin vahvuus on ehdottomasti se, että siihen on saatavilla kattava valikoima erilaisia lisävarusteita!

✓ Grillausvalmis 3 minuutissa
✓ Grilliritilä ruostumatonta terästä
✓ Tehokas sähkögrilli ruostumattomasta teräksestä
✓ Jalat mustaksi maalattua terästä
✓ Irrotettavat puiset sivutasot
✓ Välihylly mustaksi maalattua terästä
✓ Portaaton tehonsäätö
✓ Merkkivalo
✓ Kansi puukahvalla
✓ Vaihdettavia suoja-astioita saatavilla grillin pohjalle, helpottaa grillin puhdistamista (mukana 1 kpl)
✓ Saatavana kattava valikoima lisävarusteita

Monipuolisten lisävarusteiden ansiosta (Muurikkapannu 48 cm, Paellapannu, Parilapannu, Monitoimipannu, Lohkopannu, Grilsteri ja Savustusastia) valmistat herkullisen grilliruoan ohella myös muurinpohjaletut ja pihvit, savustat kalat ja teet maistuvaa paellaruokaa isommallekin porukalle… Puhdistusta helpottaa jämäkästä alumiinifoliosta valmistettu rasvapellin päälle laitettava suoja-astia. Sähkögrillin mukana tulee 1 kpl suoja-astioita.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka Classic sähkögrilli 2200W”

Yhteensopivat lisävarusteet

 •     Muurikka Pizzakivi
 •     Muurikka Pannu 48 cm
 •     Muurikka Pannu 58 cm
 •     Muurikka Paellapannu valurautaa
 •     Muurikka Monitoimipannu
 •     Muurikka Parila-/grillipannu
 •     Muurikka Lohkopannu
 •     Muurikka Savustusastia 42 cm
 •     Muurikka Teräspaellapannu 50 cm
 •     Muurikka Hiiliteräspaella
 •     Muurikka Teräswokki 50 cm
 •     Muurikka Grilsteri

 

Mitat: 83 x 100 x 51 cm
Grillausala 40 cm, grillin halkaisija reunasta reunaan 42 cm
Teho: 2200W
Sähköliitäntä: maadoitettu pistoke 230V 50Hz
Lämpötilan säätö: portaaton tehonsäätö
Liitäntäjohto: 2 m
Materiaali: ruostumaton teräs
Takuu: 2 vuotta

Grillaus
Grillaa ruoka ritilällä tai paista tuotteet erikseen saatavalla Muurikka pannulla. Lisävarusteena myytävä, puhdistusta helpottava sähkögrillin suoja-astia asetetaan tippupellin päälle vastuksen alle. Suoja-astia on helppo poistaa vastusta nostamalla, kun grilli on jäähtynyt. Vaihda suoja-astia uuteen tarvittaessa. Tätä samaa suoja-astiaa voidaan käyttää myös grillausritilän päällä vuokana grillattaessa. Ilman kantta grillatessa säädä tehonsäädin max. asentoon. Käytä kuitenkin aina kantta, kun haluat nopean ja tasaisen kypsennyksen. Huomioi, että kannen kanssa lämpötila voi suurimmalla teholla nopeasti nousta jopa 500 asteeseen, jos tehonsäädin on jatkuvasti päällä tai säädettynä max. asentoon. Säädä tehonsäätimellä sopiva teho ja lämpötila. Nosta kuumaa kantta varoen, ettei kannen alla oleva kuuma ilma, höyry tai palava rasva polta.

Grillin puhdistus
Puhdista ritilä ja rasvapellille tippunut rasva tarvittaessa aina käytön jälkeen, kun grilli on jäähtynyt. Kun grilli on jäähtynyt, nosta vastusta sähkökotelon vastakkaiselta puolelta kolmiomaisesta tukilangasta sen verran, että voit vetää rasvapellin tai suoja-astian pois grillistä. Sähkövastuksen kotelo on kiinnitetty joustavalla levyllä, joka mahdollistaa vastuksen sähkökotelon vastakkaisen pään noston ilman, että vastus vioittuu.

Rasvapellin ja ritilöiden puhdistuksessa voit käyttää esim. Muurikan Monipuhdistajaa, grilliharjaa ja muita puhdistusaineita, nämä osat voi pestä myös astianpesukoneessa. Puhdistamista helpottaa merkittävästi lisävarusteena myytävä, kertakäyttöinen sähkögrillin suoja-astia, joka tulee rasvapellin päälle ja kerää rasvan sekä putoavan ruoan. Puhdista tarvittaessa myös kansi ja runko-osa ja pujota rasvapelti takaisin vastuksen alle. Pitkäaikaisessa käytössä korkeasta lämpötilasta johtuen grillin ruostumattomasta teräksestä tehdyt pinnat saattavat kellastua tai sinistyä. Tämä kuuluu teräksen ominaisuuksiin eikä vioita grilliä.

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Sähkögrillin käyttöohje Muurikka Classic Sähkögrilli 2200W ohje

Saatat myös pitää...

 • Muurikka Nokkela sähkögrilli / -savustin 900W

  ruostumaton teräs

  455 x 300 x 390 mm

  Sisältö: 1

 • Muurikka Kesäkeittiö sähkö, musta

  teräs, ruostumaton teräs, puu (mänty)

  1350 x 520 x 920 mm

  Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori