kuumavalssattu teräs
⌀ 580 mm
Sisältö1
Tuotekoodi54010050
EAN6416571000129
Paino7.35 kg
Toimitettavissa
Muurikka Pannulla valmistuu kaikenlaiset ruoat: liha-, kala- sekä kasvisruoat ja jälkiruoaksi tietysti muurikkaletut! Pannua voidaan käyttää irrotettavien jalkojen kanssa avotulella ja ilman jalkoja kaasupolttimessa / sähkögrillissä.
Klassikkopannu, joka vain paranee vuosien mittaan. Muurikka Pannut ovat erittäin monikäyttöisiä, niitä voi käyttää avotulella, erilaisissa grilleissä, kaasupolttimella sekä Kesäkeittiössä. Tällä tuhdilla pannulla valmistat ruoat alkupaloista jälkiruokiin. Hoitamalla saat Muurikka Pannusta elinikäisen kumppanin. Mukana irroitettavat 20 cm pitkät jalat (3 kpl).
Pannu tulee rasvapolttaa ennen käyttöönottoa. Suosittelemme pannun kanssa ostettavaksi Muurikka Silavaa.
Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin.
Hoitamalla saat Muurikka Pannusta elinikäisen kumppanin. Vaikka Muurikka Pannu on valmistettu tuhdista raudasta, joka ei pienistä säikähdä, sekin tarvitsee hieman huolenpitoa. Näillä ohjeilla pidät pannusi hyvässä kunnossa vuodesta toiseen eikä ruoste pääse yllättämään.
Muurikka Pannun käyttöönotto
Puhdista uusi pannu pesemällä miedolla pesuaineella tai kuumalla vedellä ja tee rasvapoltto heti puhdistuksen jälkeen seuraavalla tavalla: Kuumenna pannu kuumaksi kaasupolttimella, sähkögrillissä tai hiilloksella ja levitä ohuelti ja tasaisesti Muurikka Silavaa tai öljyä koko pannun pintaan. Rasvaa ei saa valua pannun pohjalle paksulti, koska kasautuessaan rasva palaa epätasaiseksi massaksi. Levitä rasvaa muutamia kerroksia ja odotan rasvan imeytymistä aina levittämisen välillä. Rasva tummuu ja kuivuu pannuun ainakin pannun keskiosalta. Käytössä pannu vielä tummuu ja patinoituu lisää.
Puhdistus
Puhdista pannu aina käytön jälkeen. Heti käytön jälkeen pannu puhdistuu parhaiten. Kaada pannulle tilkka vettä, kiehauta ja puhdista pannu lastalla ja talouspaperilla. Pyyhi pannu kuivaksi ja rasvaa paistopuoli kevyesti ruokaöjyllä tai suolattomalla Muurikka Silavalla.
Varastointi
Ennen pitempiaikaista varastointia puhdista, kuivaa ja rasvaa pannu kuumentaen Muurikka Silavalla (kuumennus poistaa kosteuden pannusta ja Silava estää ruostumisen). Säilytä pannu kuivassa paikassa.
Jos Muurikka Pannusi on ruostunut
Jos pannu on joutunut kosteudelle alttiiksi säilytyksen aikana ja ruostunut, ei hätää. Hankaa pannu teräsvillalla tai grilliharjalla, puhdista ja rasvapolta Muurikka Pannu käyttöönotto-ohjeen mukaan. Näin pannusi on taas hyvässä iskussa.
Vanha suolaniksi
Kun Muurikka Pannusi on likainen tai haluat puhdistaa pannun eri makuisten ruokalajien välillä, ruokasuola on hyvä konsti. Levitä reilusti suolaa Muurikka Pannulle ja pidä pientä lämpöä päällä muutama minuutti. Suola imee rasvan, kosteuden ja lian pois. Lian imeydyttyä raaputa esim. lastalla suola pois, kaada pannulle tilkka vettä ja pyyhi pannu puhtaaksi. Muista lopuksi kuivata ja rasvata pannu hyvin. Näin Muurikka Pannusi on taas kuin uusi.
Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.
Muurikka pannujen hoito-ohjeSisältö: 1
70% sian selkärasvaa ja 30% kotimaista rypsiöljyä
Sisältö: 1
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.