Muurikka sähkösavustin PRO 1200 W

ruostumaton teräs / puu

⌀ 280 x 550 mm

Sisältö1

Tuotekoodi54420020

EAN6412450682509

Paino8.75 kg

279,00 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Lämpösäädettävä ja kahdella savustustasolla varustettu Muurikka Sähkösavustin PRO 1200W lämmönsäädöllä, lämpömittarilla ja tuuletusventtiilillä. Heti käyttövalmis, Suomessa suunniteltu, valmistettu ja tarkastettu! Helppokäyttöinen lämpötilasäädettävä sähkösavustin, lämmönsäätö välillä 75-230 °C. Aito ja alkuperäinen Muurikka Sähkösavustin nyt entistäkin monikäyttöisempänä PRO-versiona! Laite toimii savustuspuruja käyttämällä heti valmiina savustimena ja ilman puruja pihauunina, ympäri vuoden. Portaattoman lämmönsäädön ansiosta laitteen lämpötilan säätäminen sopivaksi onnistuu kätevästi erilaisten ruokien valmistusta varten. Lämmönsäätö välillä 75-230 °C. Laitteella voit valmistaa kalaa, lihaa, kasviksia, äyriäisiä… vain mielikuvitus on rajana.

Runkoon kiinnitetyn lämpömittarin avulla savustuslämpötilan seuraaminen ja säätäminen on helppoa. Savustimen takaosassa olevan tuuletusventtiilin kautta ylimääräinen kosteus pääsee ulos laitteesta ja rasvapeltiin kiinnittyvä kahva auttaa herkkujen ottamista savustimesta. Laitteen ritilä, rasvapelti ja purupelti ovat konepestäviä, joten laitteen puhdistaminen on helppoa. Muurikka Sähkösavustimessa on ritilän ja rasvapellin alle kiinnittyvä kahva, joka helpottaa herkkujen ottamista Sähkösavustimesta.

• Helppokäyttöinen
• Suomessa suunniteltu, valmistettu ja tarkastettu
• Kaksi savustustasoa
• Ylemmän ritilän mitat: 24 x 48 cm Alemman ritilän mitat: 25 x 48 cm
• Yksi puru- ja rasvapelti
• Portaaton lämmönsäät 75-230 °C
• Lämpömittarin avulla voi seurata laitteen sisälämpötilaa
• Tuuletusventtiili poistaa ylimääräistä savua ja kosteutta
• Teho 1200 W
• Liitäntäjohto 2 metriä
• Rungon halkaisija: 28 cm
• Rungon pituus 55 cm
• Mukana reseptivihko, joka sisältää 10 reseptiä PRO-savustimelle
• Mukana suojahuppu ja pieni pussi savustuspuruja
• Ilman puruja savustinta voidaan käyttää grillinä / pihauunina

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muurikka sähkösavustin PRO 1200 W”

Lämmönsäätö:
1-asento = 75-110 °C
2-asento = 150-185 °C
3-asento = 190-230 °C

Matalassa lämpötilassa savustaminen (90 – 110 °C)

Jos halutaan, että laitteen lämpötila ei nouse paljoa 100 °C yläpuolelle tai jää jopa alle 100 °C, kannattaa laite kuumentaa aluksi 3-teholla haluttuun lämpötilaan jolloin savua muodostuu laitteeseen. Halutun lämpötilan saavuttamisen jälkeen ylläpitää lämpöä 1-teholla. Savua ei juurikaan muodostu laitteen ollessa 1-teholla.

Keskilämmöllä savustaminen (150 – 180 °C)

Nosta ensin laitteen lämpötila 3-teholla haluttuun lämpötilaan, jonka jälkeen ylläpidä lämpötilaa kääntämällä teho 2-asentoon. Seuraa laitteen lämpömittarista lämpötilan kehittymistä ja säädä tehoa tarvittaessa joko pienemmäksi tai suuremmaksi.

Kuumasavustaminen (190 – 230 °C)

Kuumasavustettaessa laitteen tehoa ei juurikaan tarvitse säätää, vaan voit antaa laitteen olla koko savustamisen ajan 3-säädöllä. Kuumasavustaessa voit seurata kellosta, milloin ruoka on kypsää. Viitteelliset kuumasavustusajat löydät ohessa olevan PDF- ohjeen lopusta.

Pakkaus sisältää savustusohjeet, pienen pussillisen savustuspuruja, reseptivihkon ja suojahupun.
Osat: 2 ritilää, purupelti, rasvapelti
Sähköliitäntä: maadoitettu pistoke 230V 50Hz
Liitäntäjohto: 2 m
Sähköteho: 1200 W
Rungon paksuus 0,6 mm

Sähkösavustimen puhdistus

Sähkösavustin on ruostumatonta terästä. Irrotettavat sisäosat eli purupelti, rasvapelti ja ritilät kannattaa puhdistaa joka käytön jälkeen, osat voi pestä vaikka astianpesukoneessa. Vinkki! Purupellillä ja rasvapellillä voi käyttää suojana foliota, helpottaa puhdistamista. Varsinkin, jos käytät sokeripaloja lisävärin saamiseksi kalaan, ne sulavat helposti kiinni purupeltiin.

Suosittelemme myös puhdistamaan sähkösavustimen sisältä, jos seinämiin on kertynyt paljon karstaa ja rasvaa. Irrota sähkövastus savustimesta (vastus on kiinni 1 lukkomutterilla), poista vastus ja vastuksen tuki savustimesta, jolloin voit pestä savustimen sisältä esimerkiksi Muurikka Monipuhdistajan avulla.

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Muurikka Sähkösavustin PRO 1100 ja 1200W

Saatat myös pitää...

  • Muurikka sähkösavustin PRO 1100 W

    ruostumaton teräs / puu

    ⌀ 250 x 500 mm

    Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori