Poistopuhallin aurinkopaneelilla

abs muovi / valkoinen

Ø 105 mm / 305-420 mm

läpiviennin halkaisija / ilmanvaihtoputken pituus

Sisältö1

Tuotekoodi31203100

EAN6414676012573

Paino1.3 kg

149,00 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Poistopuhallin aurinkopaneelilla on ilmastointilaite, joka on suunniteltu jatkuvan ilmanvaihdon luomiseksi ja raikkaan ilman toimittamiseksi asuin- ja muuhun tilaan. Puhallin soveltuu pienten ja keskisuurten tilojen ilmanvaihtoon. Poistopuhaltimen avulla tuodaan raitista ilmaa sisälle avaamatta ikkunoita ja siten päästämättä pölyä, katumelua ja kasvien siitepölyä huoneeseen.

Poistopuhallin aurinkopaneelilla on kustannustehokas ja automaattinen laite tehokkaampaa ilmanvaihtoon verrattuna tuuletukseen. Tuuletusaukko asennetaan asunnon, mökin, toimistorakennuksen tms. ulkoseinän aurinkoiselle puolelle. Moottori saa virtansa aurinkopaneelista. Moottorin syöttöjännite on 9-18 V. Pimeinä päivinä tuuletin toimii passiivisen ilmanvaihdon elementtinä. Ilmavirran suuntaa voidaan helposti muuttaa kääntämällä moottoria 180 astetta.

Poistopuhaltimen rakenne koostuu kahdesta tuuletussäleiköstä (sisä- ja ulkopuolinen) ja ilmakanavasta, jonka pituutta voidaan säätää. Sisempi säleikkö on valmistettu korkealaatuisesta ABS-muovista ja varustettu pölysuodattimella. Säleikön sisään on asennettu pieni moottori ilman ottoa tai poistoa varten. Ilmavirran suuntaa voidaan kääntää helposti kääntämällä moottoria 180°. Sisäänrakennetun ohjauslaitteen avulla voidaan muuttaa ilman sisään virtauksen määrää tai sulkea tuuletuskanava kokonaan.

VAROITUS: Tämä laite tulee olla sähköalan ammattihenkilön asentama voimassa olevien sähköturvallisuusmääräysten mukaisesti. Älä liitä tai irrota jännitteellistä laitetta.

Paketti sisältää suomenkielisen käyttöohjeen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Poistopuhallin aurinkopaneelilla”

Pystysuorassa asennuksessa puhallin on suojattava vedeltä ja kondenssiveden kerääntymiseltä puhaltimen sisään. Tuulettimen asennus suoralla ilmanpoistolla ylöspäin ei ole sallittua.

 

 

 

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Lataa asennusohjeet

Saatat myös pitää...

 • Poistopuhallin 100-125 mm Wi-Fi toiminnolla

  muovi / valkoinen

  Ø 100-125 mm

  Sisältö: 1

 • Poistopuhallin Quiet 100 IP45

  muovi / valkoinen / 25dB

  Ø 100 mm

  Sisältö: 1

 • Korvausilmaventtiili 100/350 mm

  abs muovi / valkoinen

  Ø 100 mm / 350mm

  Sisältö: 1

 • Kanavapuhallin 100 mm seinäkiinnikkeellä

  abs muovi / valkoinen

  Ø 100 mm

  Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori