HTT Takkaluukun korjausmaali

kuumankestävä maali / musta / spraymaali

340 ml

Sisältö1

Tuotekoodi49901010

EAN6414671032910

Paino0.4 kg

25,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Stove Bight® on korkealaatuinen, nopeasti kuivuva kuumankestomaali takkaluukkujen ja muiden valurautaluukkujen korjausmaalaamiseen. Kestää kuumuutta 640 ˚C käyttölämpötilaan saakka.

KÄYTTÖOHJEET: Optimaalisen maalauslämpötilan tulee olla välillä 15-30 ˚C. Poista kaikki pöly, ruoste ja rasva; hio kiiltävä maali hienolla hiekkapaperilla. HUOM! Jos hiot tai muuten poistat vanhaa maalia miltä tahansa pinnalta, käytä hengityssuojaimia.

Ravista tölkkiä voimakkaasti vähintään kaksi minuuttia sen jälkeen, kun sekoituspallo on irronnut. Pidä tölkki 30-40 cm etäisyydellä maalattavasta pinnasta: Käytä vakaita, tasaisia vetoja. 2-3 ohutta kerrosta antavat paremman lopputuloksen kuin yksi paksu kerros.

HUOM! Käytä ainoastaan hyvin ilmastoidussa tilassa. Maalista nousee höyryjä, kunnes se on täysin kovettunut.Avaa ikkunat, ovet ja käytä tuulettimia raitista ilmaa varten. Vältä maalihöyryn hengittämistä.

 

 • Lämmönkesto 640 astetta.
 • Ei sovi posliinipinnoille.
 • Maalauslämpötila 15-30 ˚C
 • Maalauksen jälkeen tila on tuuletettava hyvin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HTT Takkaluukun korjausmaali”

Sisältää asetonia, tolueenia, n-butyylialkoholia. Saattaa sisältää myös ksyleeniä, alumiinia, öljytisleitä, kromi(III)oksidia, 1,2,4-trimetyylibentseeniä, 2-butoksietanolia, etyylibentseeniä, isopropanolia, kobolttia.

 

Erittäin helposti syttyvä aerosoli.

Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa.

Ärsyttää voimakkaasti silmiä.

Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta

Säilytä lasten ulottamattomissa. Suojaa lämmöltä/kipinöiltä/avotulelta/kuumilta pinnoilta. — Tupakointi kielletty. Painesäiliö: Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Käytä ainoastaa ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto. JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja pidä lepoasennossa, jossa on helppo hengittää. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 ºC / 122 ºF lämpötiloille.

 

 

KATSO VAROITUSMERKKIEN SELITYKSET

 

 

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Käyttöturvatiedote Pisla HTT korjausmaali

Saatat myös pitää...

 • HTT Lasinpesu

  Isopropyylialkoholi / Aerosoli

  400 ml

  Sisältö: 1

 • HTT Ulkotulisija Flame

  teräs / musta

  40 x 40 x 40 cm

  Sisältö: 1

 • HTT Lasikuitunaru 8 mm

  lasikuitunaru / < 550 °C

  Ø 8 mm / 2 m

 • HTT Kuumankestävä liima

  liima / < 1000 °C

  17 ml

  Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori