Ale!

Ulkosuihku Sunny 20

muovi / ruostumaton materiaali

225 cm / 20 ltr

korkeus / säiliön tilavuus

TuotekoodiDMX40005

EAN7391919400054

Paino8 kg

134,00 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Ekologisen ulkosuihkun käyttöveden lämmittää aurinko, tehokkaasti ja ilmaiseksi. Mitä aurinkoisempi ja lämpimämpi päivä, sitä paremmin ja nopeammin vesi lämpeää.  Kova tuuli ja runsas pilvisyys haittaavat lämpenemistä. Vettä riittää mallista riippuen jopa 20 minuutin suihkuun. Helppo asentaa haluamaasi kohteeseen!

Tämän mallin tilavuus on 20 litraa, riittää n. 10 minuutin lämpimään suihkuun. Sisältää suihkurungon, sekoittajan, suihkun, tulevan veden letkuliitännän ja asennustarvikkeet. Sekoittaja on valmiiksi asennettu, suihkurunko tarvitsee vain kiinnittää alustaan, pyörittää suihku paikoilleen ja liittää letku tuloliitäntään vakiopikaliittimellä.

 

  • Materiaali: Musta muovi (Reach-testattu PVC) ja ruosteenkestävä materiaali
  • Korkeus: 225 cm
  • Tilavuus: 20 litraa, n. 10 min. lämpimään suihkuun
  • Veden lämpötila: vesi voi lämmetä jopa 60°C
  • Sisältää ylä- ja jalkasuihkun, sekoittajan, tulevan veden letkuliitännän ja asennustarvikkeet
  • Tyhjennysventtiili säiliön tyhjennystä varten
  • Tyhjennys ja lämmin tila talvisäilytystä varten vaaditaan, ei kestä jäätymistä
  • Veden paine: > 1 bar

 

Suihkun asennus ja käyttö

Suihku on erittäin helppo asentaa. Vain muutama kiertämällä liitettävä osa ja kiinnitys alustaan ja vesiliitäntä pikaliittimellä suoraan vesipostin tai vesiautomaatin letkuun. Veden paineen tulee olla vähintään 1 bar, jotta vesi nousee suihkuun. Suihkussa voidaan käyttää
myös järvivettä, koska vesiliitin on varustettu suodattimella joka siivilöi epäpuhtauksia ja roskia vedestä. Suodatin ja suihkupäät tulee puhdistaa säännöllisesti ja varsinkin jos vesi ei virtaa tasaisesti.

Suihku kiinnitetään alustaansa vain neljällä ruuvilla. Sen voi kiinnittää esimerkiksi suoraan laituriin tai terassiin. Saatavilla on myös puinen asennusalusta, joka pitää jalat puhtaina suihkuttelun aikana tai asennusankkuri, joka sijoitetaan suoraan maahan. Suihkun vesimäärät on niin pieniä, ettei se tarvitse erillistä imeytysallasta vaan vesi imeytyy maahan.

Kaikki mallit on varustettu helpolla tyhjennysventtiilillä. Jos suihku on pitkään käyttämättä, kannattaa se tyhjentää välillä, jotta vesi ja suihku pysyy puhtaana. Huomioitavaa on, että tuote ei kestä pakkasta vaan on tyhjennettävä ja varastoitava talven ajan lämpimässä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ulkosuihku Sunny 20”

Näin ulkosuihku toimii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla olevaa asennusvideota voi soveltaen käyttää myös tähän malliin.

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

Asennus- ja käyttöohje
0
Pisla-keräilykori