Opa Arki valurauta blinipannu 14,5 cm

valurauta / emaloitu

∅ 145 mm

Sisältö1

Tuotekoodi52410010

EAN6412450116004

Paino0.764 kg

19,90 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Blinipannu emaloitua valurautaa. Pannulla valmistuu blinit, letut, munakkaat. Voit myös tarjota ruoan suoraan pannulta!

Perinteisen valuraudan paisto- ja haudutusominaisuudet ovat vertaansa vailla. Valurautaisen paistinpannun ulko- ja sisäpinnat ovat emaloituja, mikä helpottaa puhdistamista ja käyttöä. Valuraudan ja emalin yhdistelmä on materiaalina kestävä ja naarmuuntumaton. Paistinpannu soveltuu käytettäväksi sekä uunissa että kaikilla liesityypeillä, myös induktiolla. Arki-sarjan valurautaiset pannut ja paistopata ovat monikäyttöisiä, ne sopivat paistamiseen ja ruskistamiseen kovallakin lämmöllä. Blinipannulla valmistuu täydelliset blinit, letut tai vaikkapa munakas! Voit myös tarjota ruoan suoraan pannulta. Käsin pestävä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Opa Arki valurauta blinipannu 14,5 cm”
  • Ennen ensimmäistä käyttöä pese astia kuumalla vedellä ja pienellä määrällä pesuainetta.
  • Laita pannu aina lähinnä astian pohjan kokoa vastaavalle levylle
  • Älä kuumenna astiaa liian kuumaksi tai jätä astiaa tyhjänä kuumalle levylle
  • Älä laita kuumaa astiaa kylmään veteen – anna sen ensin jäähtyä
  • Kun poistat astiaan tarttuneita ruoantähteitä, liota astiaa ensin kuumassa vedessä ja hankaa kiinnitarttuneet ruoantähteet irti liotuksen jälkeen esim. tiskiharjalla
  • Valurautaisten astioiden pesemiseen ei suositella käytettäväksi pesuaineita, sillä pesuaineet irrottavat astian pintaan syntyneen paisto ominaisuuksia parantavan rasvakerroksen. Astian voi puhdistaa kiehauttamalla vettä astiassa. Valurautaiset astiat ovat
  • käsin pestäviä eivätkä sovellu astianpesukoneeseen.
  • Kuivaa astia pesemisen jälkeen kunnolla (ennen säilytystä). Kuuman astian pintaan voi levittää kevyen rasvakerroksen ennen säilytystä.
  • Jos valurautainen astia on ollut käyttämättä jonkin aikaa tai rasvapinta on kulunut pestessä pois, suosittelemme rasvauskäsittelyä ennen uudelleen käyttöönottoa. Lämmitä astiaa hitaasti keittolevyllä ja kun se on kuuma, lisää astian pintaan öljyä tai rasvaa käyttämällä esim. paperipyyhkeitä.
  • HUOM! Valurautaiset astiat kuumenevat kauttaaltaan jolloin myös astian kahvaosat voivat olla kuumia. Käytä patakintaita astiaa siirtäessäsi.

Väri: musta
Materiaali: emaloitu valurauta
Suuaukon halkaisija: 14,5 cm
Pohjan halkaisija: 13 cm

Rahtipaino: 0.764 kg

0
Pisla-keräilykori