Markiisi 450x300cm

akryyli / alumiini / harmaaraidallinen TEMPOTEST 633-79 / valkoinen runko

450 x 300 cm

leveys x ulottuvuus

Sisältö1

Tuotekoodi66000300

EAN6414675120422

Paino45 kg

1099,00 

+
-

Toimitettavissa

Kuvaus

Pisla markiisit ovat laadukkaita ja perusteellisesti testattuja ja toimivia tuotteita. Siksi voimmekin antaa markiiseille takuun; mekanismilla on kahden vuoden takuu, kankailla takuuaika on viisi vuotta!

Markiisit ovat helppo asentaa ja niiden mukana tulee kotimaankieliset asennusohjeet. Markiisi elävöittää talosi ulkonäköä, suojaa auringolta sekä ihmisiä että pihakalusteita ja muita pintoja.

Markiisien runko on luja ja laadukas ja koska materiaalisena käytetään alumiinia, runko on myös kevyt. Markiisikangas on korkealaatuinen kyllästetty ja UV-suojattu Tempotest akryylikangas, kuosin väri 633/79. Lipan reunassa piparkakkukuvio 1M. Markiisi sisältää laadukkaan mekanismin ja yhdistelmäkannakkeet seinä- tai kattokiinnitykseen.  Kankaalla 5 vuoden ja mekanismilla 2 vuoden takuu! Perusmarkiisi avataan ja suljetaan kammella. Huomaa, että kuvassa kuosi ja kankaan väri voi muuttua. Varmistaaksesi oikean värin, käänny asiakaspalvelumme tai jälleenmyyjämme puoleen.

TOIMITUS: Markiisit toimitetaan aina kotiinkuljetuksella. Jos ostat samalla tilauksella muita tuotteita, tulee sinun valita toimitustavaksi Posti Rahti, vaikka vaihtoehdoksi tarjotaan myös noutoa. Ilmainen toimitus yli 200 € ostokselle ei koske markiiseja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Markiisi 450x300cm”

RUNKO JA MEKANISMI: Markiiseissa on luja ja laadukas runko. Koska nivelvarret ovat alumiinia, runko on myös kevyt. Runkopalkki ja kannakkeet ovat terästä. Perusmarkiisi avataan ja suljetaan kammella (1,8 m). Avausmekanismin kampi on edestä katsottuna markiisin oikealla puolella, mutta on vaihdettavissa vasemmalle. Markiisi voidaan kuitenkin hankkia moottorilla tai moottori voidaan jälkiasentaa siihen. Moottoria ohjataan joko kytkimellä tai kaukosäätimellä.

KANGAS: Markiisien kankaat ovat korkealaatuisia, läpivärjättyjä ja erittäin vahvasti suojattuja UV-säteilyä ja likaa vastaan. Kankaat hylkivät vettä, mutta markiisi on kuitenkin tarkoitettu aurinkosuojaksi, joten sulje se sateella. Markiisi tulee sulkea myös tuulisella säällä. Yleisimmät vahingot markiiseille aiheutuvat sen ollessa auki kovalla tuulella.

Markiisin leveys tarkoittaa markiisin kokonaisleveyttä päätymekanismeineen. Markiisin kankaan leveys on 11 cm kapeampi kuin koko markiisin leveys. Markiisin ulottuma tarkoittaa sen etureunuksen eli liepeen etäisyyttä seinästä kankaan pinnan suunnassa.

ASENNUS: Markiisit on helppo asentaa ja niiden mukana tulee kotimaankieliset asennusohjeet. Perusmarkiisien mukana tulee aina kannakkeet, jotka sopivat sekä seinä- että kattokiinnitykseen. Asennusohjeet löydät myös www.pisla.fi/ohjeet.

TAKUU: Markiisin mekanismilla on kahden vuoden takuu, kankailla takuuaika on viisi vuotta.

TOIMITUS: Markiisit toimitetaan aina kotiinkuljetuksella. Jos ostat samalla tilauksella muita tuotteita, tulee sinun valita toimitustavaksi Posti Rahti, vaikka vaihtoehdoksi tarjotaan myös noutoa. Ilmainen toimitus yli 200 € ostokselle ei koske markiiseja.

 

 

 

Ladattavat tiedostot

Tuotteeseen liittyvät ladattavat tiedostot.

CE-Declaration Asennusohje

Videot

Tuote-esittelyt ja ohjeet.

Saatat myös pitää...

 • Markiisi 295x200cm

  akryyli / alumiini / harmaaraidallinen TEMPOTEST 633-79 / valkoinen runko

  295 x 200 cm

  Sisältö: 1

 • Tuuli- / aurinkosensori moottoriin

  muovi

  Sisältö: 1

0
Pisla-keräilykori